Masalimiz ahhh çok berbat birsey bende 2 ay çektim her emzirme işkence gibiydi kıyafete falan sürtünürse ağlıyordum..😥😥 Öncelikle emzirme uzmanı ilk süreçte genelde yara olduğunu söylemişti bebiş düzgün emmiyor, çok uzun süre emiyor, süt henüz az olduğu için emerken cekiştirip yarayı iyice artırıyor vs.. ben başlarda lansinoh lanolin kullandım geçmeyince kadın doğum doktorum garmastan pomat tavsiye etti.. Bir emzirme sonrası garmastan bir emzirme sonrası lansinoh sürdüm emzirme öncesi siliyordum yine geçmedi.. Ciddi derece de ağrı oluyordu geceleri yatamıyordum kadın doğumcum Genel cerrahiye yönlendirdi iltihap mı var diye çünkü iltihap olursa antibiyotiksiz zor geçermiş iltihap antibiyotik kullanacak kadar değildi banyo esnasında sıcak suyun altında durup elimle masaj yapmamı önerdi ve fito kremi verdi.. Her emzirme sonrası fito ’yu kullandım diğerlerini bıraktım emzirmeden önce sildim bir hafta içinde geçti.. Genel cerrahi doktoru hangi krem olursa olsun 15 gün içinde geçmezse demekki faydası yok kremi değiştir demişti.. Birde göğüs pedi mutlaka kullan ama ıslak kalmamasına dikkat et sık sık değiştir demişti.. Ben lansinohun pedini kullandım diğerleri yarayı artırdı üstüne pişik yaptı bende.. Yara geçince pedide kremi de bıraktım.. Arada sızlama başlarsa fito kremi sürüyorum rahatlatıyor.. Pedi de sadece dışarı çıkarken kullanıyorum..Umarım bilgilerin faydası olur.. En kısa zamanda geçmesi dileğiyle bol sütlü günler olsun..😊😊