Fatmanaz4545 Merhabalar hanımlar ev almayı düsunüyoruz kayınvalidemle kayınpederimde bizimle kalıcak ve 1 kızım var . Kararsız kaldık dublex in temizligi toplaması zor olur mu 3+1de dar gelir mi fikir verir misiniz düsünemiyorum cok kararsızim 🤔
Deletedmom896 Fatmanaz4545 Dublex evden çıktım balonlar şişirip şampanya patlattım 😂 çocukla çok zor çekilecek dert değil en büyük avantajım basemlerim gitti Lcd ekran gibiydiler 😝
Mom095 Fatmanaz4545 yaşamış biri olarak kesinlikle 3+1 daire. Dubleks çok zor oluyo. Bi süre sonra işkence gibi
-TubAsel- Fatmanaz4545 annemlerin evi duplex temizliği herşeyi çok zor hiç sevmiyordum ben yaşarken 3+1 daha kullanışlı
Fatmanaz4545 Mom095 işte düsündüm ama kalabalık olucaz herkes ic ice oluncada rahat olmuyor. Kayinvalidemle kayinpeder olucak uykusu gelen odasina gecer diye dusunuyordum kafam karisık
Mom095 Fatmanaz4545 temizlik vs de yardım edecek biri olacaksa o zaman amenna. En azından alt üst birbirinizi görmemiş olursunuz🙃
Elmaliseker Fatmanaz4545 cocukla cok zor ama kaynana kayınvalide olucak diosun dublex mantikli olblr bu durumda
2balbiranne Fatmanaz4545 3+1 daha iyi merdiven in çık sil süpğr bebekle zor ısıtması soğutmasıda ama 3+1 her şey el altında 1 saatte toparlanıp silinir misafir gelince rahat olur
Zombi Fatmanaz4545 kayinvaldecigin oturduğu yeri temizlerse rahat olur bacım dublex daha iyi olur bu durumda
elifiii Fatmanaz4545 Evden eve değişir ve de sizin ihtiyaçlarınıza göre değişir. Eğer dubleks tercih edecekseniz yaşlılar için alt katta bir odaları ve banyolu tuvaletleri olmalı. Kendi düzeninizi kurabilmeniz açısından ayrı katlar çok daha akılcıdır aslında ama temizlik vs dublekste zordur. Kayınvalidemler triplex evdeler, her katta banyo tuvalet vs var bitmiyor iş. En yukarıdan baslıyorsun temizliğe her gün çeki düzen vermek şart oluyor. Allah gönlünüze göre olanı bulmanızda yardımcı olsun.💞
2019drnsu Fatmanaz4545 ben dublex te oturuyorum hiç memnun değilim ama kayınvalidenler açısından da iyi olur sanırım kullanışlı bi daire bakabilirsiniz üst katın çatısı alçak benim mesela eğiliyoruz odalarda. Yüksek tavanlı dublexler de var onlar dha iyi en azından normal daire gibi
Deletedmom381 Fatmanaz4545 temizliği hem zor, çocuk var ise merdivenlere koruyucu set taktırmak gerekir , kışın bir de zor ısınıyor gerçi yalıtımına da bağlı, tesisat sıkıntısı da olabiliyor ve çatı sorunu yaşayan arkadaşlarım da vardı …
Deletedmom_36 Fatmanaz4545 dubleks bence kayinvalidenle oturucahin icin senin icin daha mantikli ama sadece kendiniz yasasaniz 3+1 derdim☺️