Yegino Seherronya ben lcwdan aldım geçen sene de ordan almıştım memnunum. 1 yaşına girecek kızım 10 gün sonra 12-18 ay olanı aldım bizim boyumuz biraz uzun o yüzden oldu kışı çıkarırız diye düşünüyorum
Seherronya Yegino ya ben çok büyük aldım ya 1 yaşındaki kızıma 24-36 ay aldım sanırım çuval gibi olacak :/
Seherronya Furkansmomy teşekkür ederim canım montessori gebze firmasına yaptırdım instagramda sayfaları var oradan bakabilirsin çok daha güzelleri var :)
dewamkee Seherronya bekliyorum 😀 ben dedim ya baska sehire tasinalim arkadsi evini tasiyor istanbula simdi de tutturmus istanbula tasinacazz😂😂
Pudrabeyazim Smyy09 canim ya benim.kizda 9 kilo 18 24 kışı çıkarırdı dersin bol olsun ama oyle cok bolda daraltir sence
Smyy09 Pudrabeyazim Pudrabeyazim valla 12-18 de 10 kilo yazıyo lcw kalıpları azcık dar benim oğlanda hiç üst örtmediği için ben 18-24 aldım kışın sıkıstırmaz rahatca bol bol yorgan gibi giysin diye aldım şcw den aska da almam ben cok seviyorum uyku tulumunu kuzum ama genede bak sen istersen 😊
dewamkee Seherronya ne bilim kiz istanbul cok buyuk nasil yasariz ki orda . Korkuyorum istanbuldan acikcasi 🤐
dewamkee Seherronya arkadsi persembe gidiyor ev tutacak sonra evini tasiyacak. Bu da ikide bir arkadsna diyor git bak nedir ne degildir ev is felan ayarla iyise bende gelecem diyo
Seherronya dewamkee bal gibide yaşarsınız :))) hem bana yakın gelirsen görüşürüz öğretirim sana her yeri 🥰🥰🥰
Arasannesi Seherronya e bebekten aldım deneme amaclı gıydırdım terletme falan yapmadı. Bebegım 6 bucuk aylık ben 9-12 ay aldım dıgerı kucuk olurdu
Arasannesi Seherronya hmm olabılır cunku genişler baya🙂 boydan cok uzun degılse eni geniş olsun ya pek sorun olmaz bence dah arahat olur dönüyorlar falan uyurken rahatsız etmez hem