balarisi_2019 AmineninAnnesi_ canım kurt bulaşıcı biliyor musun? Yavrunu öpme. Kıyafetlerinizi birlikte atıp yıkama. Benim eşimde kurt olmustu. Dr hepimize ilaç kullandırdı. Hiç çocuklarıma ve bana yaklaşmadı.hergun yastık kılıflarını değiştim.
Ada_Deniz AmineninAnnesi_ çiğ olsun kabak çekirdeğincanım başla bir yöntem daha var ama burda nasıl anlatayım kesesi ile düşürüyormş annem benden çok çekmişti çocukken en son onu denedik bir tanıdk vasiyasiyla ondan sonra olmadj bende kese ile düştü sıgara külü basıyorlar makattan yakıyor diim ama kese ile düşüyor sonra canım en açık bu şekilde yazabildim kusura bakmayın kızlar valla sağlık bu bu çok gıcık bir hastalık ve bulaşıcı bebeğine dikkat et sık sık ellerini yıka nefesle bile bulaşıyormş benim çocukluğumun kabusuydu bu hastalık çok kötü kaşınır ya Allahım inş biran önce geçer canım yaparmısın bilmem inş şifa olur… ilaç dene istersen ama eşin bebeğin evde kim varsa test yapılması lazım herşeyini kaynat birde tüm yatak Çarşaf havlu özellikle kaynat çok geçmiş olsn
attbianne AmineninAnnesi_ bende kabak çekirdeğini biliyorum. Bide kontil diye ilaç var ama emzirirken kullaniliyomu hiç bilmiyorum
Misskokulum AmineninAnnesi_ merhabalar ben de geçen gün oğlumun kakasında gördüm 2 tane kurt hemen doktora gittik eşim ve bana da olmak üzere ilaç tedavisine başlandı evdeki herkesin ilaç kullanması gerekiyor bulaşıcı çünkü (ilaç:andazol 200mg) evdeki bütün nevresimler yastık kılıfları iç camasirlar 90 derecede yıkanıp ütülenmeli çok geçmiş olsun
Deletedmom414 Misskokulum aynen birinde varsa evdeki herkesin içmesi gerekiyor. Kapı kolarrı wc hep temizlemeli çarsaflar yüksek derecede temizlenmeli. Uğraşması zor
[silindi] Misskokulum merhaba eski bir post ama siz o hapı kullanirken emziriyormuydunuz bir sorun oldumu bende de kontil var ama olur mu ki
AmineninAnnesi_ Ocakhaziran kekik ve kabak çekirdeği ile dün gece rahat uyudum ve görmedim kurt tekrar olursa denerim ÇOK teşekkür ederim
Ocakhaziran AmineninAnnesi_ çok zor dayanamazsın ilaç al andazol da alabilirim emzirme durumun var m8
AmineninAnnesi_ Ada_Deniz Çok sağolun. Kabak çekirdeği ve kekik ile dün gece rahat uyudum ve görmedim kurt tekrar
mahra AmineninAnnesi_ Sabh ac karnina 1 cay bardsgi suda haslanmis 1 baş sarmisagi yiyin 1 2 hafta yapin ustune de kekik cayi icin Gun icind kabak cekirdegi yagi icin Kekik cyini da gun icinde devam edin
Deletedmom414 AmineninAnnesi_ sabah ve gece aç karna sarımsağı üçe dörte böl yut döküyor baya. Sarımsaklı yoğurtta döküyor
Canan2727 Deletedmom414 aynen ya kıyafetleri felan hep birlikte atmamalı ayrı ayrı yıkanmalı birinden diğerine bulasıyor cünkü
Canan2727 AmineninAnnesi_ öldürüyor o insanı küçükken bnde yatamadım kıl kurdu sanırım cokta kasınır kıvıl kıvıl eder☹️Bi saglık ocagına felan git canım ilac yazdr bnmki öyle gecti
AmineninAnnesi_ Canan2727 ikinci gün sağlık ocağı na gittim ama ne üzücü ki aile hekimim mal gibi sürekli hastaneye git uzman doktor yazsın deyip hastaneye yönlendiriyor daha önce ki rahatsızlıklarımda da aynısını yaptı
Gamzeli AmineninAnnesi_ nasil yani ya kurt dokmek ?yani diskinizda varsa kontil diye bir ilac var ama emziriyosaniz eczaciya bi sorun