Sevgiberen AmineninAnnesi_ geçmiş olsun canım aciledemi gidemiyorsun hem polikinligede yönlendiriyorlar bir hafta uzun bı süre 🥺
AmineninAnnesi_ Sevgiberen hiç aklıma bile gelmedi ne kadar salağım 😭 Çok sağolun hemen gideyim ilk fırsatta 😣😣😣
MeryemEslem AmineninAnnesi_ kabak çekirdeği var ya onu al robotta çek yoğurda karıştır ye inşallah şifa olur kabuklu olsun ama
Burcem AmineninAnnesi_ canım andazol al iç anında dökersin reçetesiz alabiliyosun. yorumlarda yazanları kullanman dökmen konusunda biraz zaman alır zamanında geçirmiş biri olarak söylüyorum 🌸
whitepearlsmother AmineninAnnesi_ bi sağlık ocağına gidip aile hekiminize görünseniz? En doğru ilacı verir doktorunuz çok geçmiş olsun
AmineninAnnesi_ whitepearlsmother aile hekimim mal gibi sürekli hastaneye git uzman doktor yazsın deyip hastaneye yönlendiriyor gittim ona ikinci gün sağlık ocağı evimin dibinde ama faydası yook sağolun
calikusu Aslında, sağlık ocağında aile hekiminiz yok mu ona gitseniz ben küçükken çok olurdum yeşil Bi ilaç vardı keşke adini hatırlasam o hemen keserdi aslına büyük hastaneye gitmeye gerek yok onlarda doktor neticede Bi gidin derim yani
AmineninAnnesi_ calikusu aile hekimim mal gibi sürekli hastaneye git uzman doktor yazsın deyip hastaneye yönlendiriyor gittim ona ikinci gün sağlık ocağı evinim dibinde ama faydası yok çok Sağol Un
Mucizemsinsenn AmineninAnnesi_ bı ilaç veriyorlar hepsini döküyor sağlık ocağı doktoru da bilir bence çok geçmiş olsun
AmineninAnnesi_ Mucizemsinsenn çok sağolun ama ne üzücü ki aile hekimim mal gibi sürekli hastaneye git uzman doktor yazsın deyip hastaneye yönlendiriyor gittim ona ikinci gün sağlık ocağı evinim dibinde ama faydası yok
Deletedmom11 AmineninAnnesi_ aktardan çiğ kavrulmamış kabak çekirdeği alıyorsunuz, Oturup kabuğuyla beraber yiyorsunuz. Eğer o şekilde yiyemem derseniz, robottan çekip yoğurda karıştırıp o şekilde tüketiyorsunuz. Bende bu şekilde atmıştım
Deletedmom11 AmineninAnnesi_ birde sağlık ocağına gidebilirseniz gidin , bir haftalık bi ilaç veriyolar. Çiğneniyor. Onu içtikten sonrada dökülüyor
AmineninAnnesi_ Deletedmom11 ikinci gün sağlık ocağı na gittim ama ne üzücü ki aile hekimim mal gibi sürekli hastaneye git uzman doktor yazsın deyip hastaneye yönlendiriyor gittim ona ikinci gün sağlık ocağı evinim dibinde ama faydası yook
Happygirl8 AmineninAnnesi_ geçmiş olsun öncelikle.. Andazol tarzı ilaç veriyor doktorlar ve evdeki herkezin kullanması gerekiyo bulaşıcı çünkü.. Hatta balkondan yorgan felan silkelerseniz yumurtaları havalanıyo komşula bile bulaşabilir o şekilde.. Vakit kaybetmeden Acile gidin ya da aile hekiminize
AmineninAnnesi_ Happygirl8 sağolun ikinci gün sağlık ocağına gitmiştim ama ne üzücü ki aile hekimim mal gibi sürekli hastaneye git uzman doktor yazsın deyip hastaneye yönlendiriyor sağlık ocağı evinim dibinde ama faydası yok. Acile gitmeyi düşünüyorum ama yalnız olduğum için hastaneye 24 günlük bebeğimle gitmek büyük sıkıntı ve zır zır durmayan bir bebek
Burcem AmineninAnnesi_ rica ederim canım bu arada bu ilacın anne sütüne bir yan etkisi yok o konuda kafanda soru işareti kalmasın 🌸
E-annesi AmineninAnnesi_ akşam yatmadan önce ve sabah kalktığında bi çay kaşığı kekiği su ile yut bana o iyi gelmişti denemeni tavsiye ederim canım bende burda birinden okuyup denemiştim iyi geldi sanada iyi gelir insallah🙏