Tuba_90 26 Ağustos ta erken Doğum yaptım oğlum 3 ayındayken adet oldum normal sürdü ve bitti 20kasımda olup 26 kasımda temizlendim ve hala adet olamadım ocak 20 de iki ay olacak hamile olabilir miyim hiç böle olan var mıydı kafayı yicem daha oğlum 4,5 aylık ne yaparım ben bide bi haftadır sütüm azaldı stres yaptım test alıp yapmadım da ya varsa diye...ama korkunun da ecele bi faydası Yok.😭😭
Emosmeva Tuba_90 benim kizim 6 aylik 15 haftalik hamileyim korunurken kaldim cok agladim yiprartin kendimi ama yapacak bisey yok oda benim evladim bisekilde buyuyecekler ben bide gurbetteyim kimsem yok insallah hamile degilsindr ama
Aysekck Tuba_90 Ne yalan söyliyim test sonucunu siz kadar merak ediyorum,bize de yazarsanız sevinirim 🙋🏼♀️😊
Mina0609 Tuba_90 benim kızım 4 ay 9 günlük 3 aylıkken adet olmuştum sonra bida olmadım test yapınca hemen çıktı hamileyim 😑
Yigitalininannesi Tuba_90 happymom da kazayla hamile kalanlara hep kızmıştım nasıl beceriyorsunuz bunu falan diye suan başıma gelmesinden ödüm kopuyor o psikoloji insanı mahfediyomus
Tuba_90 Bu arada eşimde kendinden emin yoktur umarım bide 4 yaşını dolduracak bi oğlum daha var bebeğimde çok huysuz nasıl başa çıkarım bilmiyorum Rabbim taşıyamayacağım yükü yüklemez inşallah...
Sebnemhzl Tuba_90 ay o psikoloji herkeste var sanırım biz kendimizden emin olmamıza rağmen her ay b stres geçiyor ya çok zormuş adet düzensizliği çok normal 4 5 ay olmayan oluyormuş ama siz yapın testi korktuğunuz gibi çıkmayacaktır allah hayırlısını yazsın
Hayat Sebnemhzl kesinlikle 5 ayima girdim agrilar sancilar belirtiler var kendisi yok gecwn ay da ben korka korka yaptim test😅 RABBIM olmayipda isteyenlere versin kuzum daha cok kucuk yavruma yazik olur bi adet olsam ilk isim spral
Sebnemhzl Tuba_90 olabilir oğluna da kendine de haksızlık etme bence testi yap kafan rahatlasın bebişte mutlu sen de mutlu devam edin 😍
Sehzadeannesi O durum şuan bende de var çok feci stres yapıyor valla yüreğim ağzımda bende çok korkuyorum inşAllah değilizdir Allah büyüktür 😔
Tuba_90 Sehzadeannesi deli olucam resmen uykularım kaçıyo resmen inşallah yoktur Rabbim evlat hasreti ile yananlara versin inşallah
Cesurefe Dogum sonrasi adet gkrmeye baslasaniz da illa ki bi düzen şaşmasi oluyor bende de ayni durum oldu ocak ayin da 1 hafta gecikmeli geldi.her ay tirsiyorum😶
Mina0609 Tuba_90 valla canım gerçekler acı malesef cok agladım cok yıprattım kendimi ama rabbim layık görüp vermiş saglıklı gelir inşallah 😊 umarım senin yoktur