Arenimo Ymncn Evet çıkarıyordu ama bazen senin bebiş gibi rahatsız oluyordu gece. Büyüdükçe geçiyor 7,5 aylığız ama nurse harveys colex şurup ile damla fayda ediyor baya
alyatosum Ymncn canım kızım bir aylıkken kullandık biz o şurubu 1 çay kaşığı günde 4 kez saatli bi şekilde kullandık faydası olmuştu ama komple bitmedi tabi ki . 1 çay kaşığı size az gelir tatlı kaşığı ile verebilirsin bence bitkisel bi şurup zaten
Ymncn alyatosum 3gündür kullanıyorum somut bir faydasını göremedim bende 1,5ml veriyordum ölçüden emin olamadım az mı geliyor diye arttırayım biraz
Mircan Ymncn doktorum 4 tatlı kaşığı ver dedi ben 3 veriyorum bio da veriyorum bio etki ediyor ama nurse etki etmiyor gibisanki
Mircan Ymncn ben doktorun dedigi ölçüde veriyorum ki sizin verdiğiniz ölçü de iyi ama nedense bende hiç bir etkisini görmedim
alyatosum Ymncn 1.5 ml bence de az canım tatlı kaşığıyla ver bence kullanıp memnun kalan çok etrafımda
defne-2 Ymncn bende 1 aylık Ken kullansin hiç faydası gormedım vall sonra bigoaı onu aldım 3 ayında gaz, falan kalmadı hiçdi hiç birsey kullanmıyprum
defne-2 Asilinnnannesi AA onu içinemi koyuyoruz ben atmiştım artık kullanmıyorum 3 aylık gazı bitti de sasırdım hiç dikkat etmemiştim