Gizossoylu minikkoglumm 2 gün banyo yok aşı yapılan yere asla su deymicek eğer çok ateşi olursa sirke su ile başına koluna ayakları koyabilirsiniz gitmeden önce calpol verin yarım kaşık ben çok faydasını gördüm
Meltemseri Gizossoylu asidan önce ateş düşürücü vermek aşının etkisini azaltıyor bu yüzden onermiyorlar
minikkoglumm Gizossoylu canm diğer aşılarda ateş vs olmamıştı hiç inşllh bunda da olmaz o yüzden öncesinden vermeyi dsünmüorm cok teşekkür ederm:)
Yasemen61 bgmarik bizim 2 gün sonra 4 ayımız dolacak normal mı aşı olması sizde tam dolduğunda mı aşı vuruldu🙂
Deletedmom388 Yasemen61 Kızımda hiçbir şey olmamıştı,ne ateş ne huzursuzluk.Umarım sizin de öyle geçer🙏🏻
Bade01 bgmarik hmm benim kızın da hemen hemen aynı ölçülerde o yüzden sordum doğum kilosu da çok yakın ama çok iştahsız bir bebek kızım günde 7,8 kere emiyor biberonla hiçbişi içmiyor
CemileF Yasemen61 süt alerjimiz vardı kakada kan arttı. Huysuzluk oldu. Ateş yoktu. İlk bacakta ağlamadı bile . İkincisi yakar dedi onda ağladı. Sevdiği oyuncğıyla oyaladım dikaktini oraya çektim aşı vurulurken ne olduğunu anlamadı bile.