Balkzm_0604 edaayy benim kızım da 3 aylıkken yan döndü 3 4 gündür de tam dönüyor ama bir kolunu çıkaramıyor şuan 3 ay 16 günlük O halleri çok güzel ama yaa onu izlemek büyüdüğünü görmek üstünü değiştirirken zorlanıyorum yerinde durmuyor ama çok eğlenceli oluyor
Deletedmom_16 Balkzm_0604 siz daha 3 aya yerinde durmuyor diyorsanız yanmışsınız :) 9 aylık bebeğim şuan, her bez değişimimiz bir kriz 😊😊
Hakcjrks Mirage91 kızım 4 ay 12 günlük yüzüstü dönüyor ama kolu altında kalıyor tekrar sırtüstü dönemiyor daha
Mirage91 edaayy yüzüsütünden ,sırtüstüne ne zaman dönüyor peki bizimkisi 5 ay 7 günlük sıkılıyor yüzüstü dönünce
Balkzm_0604 Deletedmom_16 ewt canım valla öyle yaa bez değiştiricem poposunu yana çeviriyor boynunu başının üstüne bakacak gibi çeviriyor yere yatırıyorum saniyesinde yüz üstü dünüyor yoruyor yani beni ama o hallerini izlemek çok güzel yaa
Melindam edaayy Benim Kızım 3 Ay 10 Günlük Ama Hala Dönemiyor Erken Doğdu 6 Hafta Onunda Etkisi Var Muhtemelen.
Giraysmom20 Mirage91 oğlum 4. Ayın ilk günü sırt üstünden yüzüstüne dönmeyi öğrendi 1 ay sonrada 3-4 tur atacak şekilde dönmeye başladı fırfır gibi zamanla öğrenir merak etmeyin bu seferde nereden öğrendi diyeceksiniz 😂 her bırakmamda farklı bir yerden topluyorum
Krkmzzz Mirage91 bebegim 3 ayliktan beri tam donuyor. Su an 4 ay 1 gunluk ayaklarini itiyor yuzustu donukken emeklemeye calisiyor
Mirage91 Krkmzzz Ben de şeyi merak ediyorum canım bizimkisi yüzüstü dönüyor, yüzüstünden ne zaman sırt üstü döner acaba
Krkmzzz Mirage91 bebege bagli ama desteklemek cok onemli. Elinizle hafif hafif donderin oyun oynarken alisirsa kendisi de yapmaya baslar