Prensannesi22 Kızlar cok kotuyum 4 bucuk gıbı bebegım asfalta dustu puset inden tomografi cekıldı bse cıkmadı uyumuyorum cok korkuyorum ne yapmam lazım 😔😔😔😔
Bsecill Prensannesi22 doktor ne dedi çok geçmiş olsun. 3,5 aylıkken bizde yataktan düştük vücut filmi ve beyin tomografi çekildi düşme gece olmuştu sabaha kadar bekledik hastanede yaklaşık 6-7 saat sonra sıkıntı olmadı tabi ben günlerce gözlemledim çocuğun hareketlerini
bsrkrgx Prensannesi22 benim bebeğimde o aylarda düşmüştü pusetten bebek arabasından sert bir zemine bişey olmamıştı çok şükür endişelenmeyin sakin olun takipte kalın😊
bitterikolata Prensannesi22 kemerleri mi bağlı değildi canım tomografide bişey yok demiş inşallah yoktur
Prensannesi22 Bsecill beyin tomografi cekıldı bse yok dedı 2 saat oldu gozlemlıyorum gozde kayma kusma yok ama vucudu un cekmedıler arabaya bındırırken oldu
Bsecill Prensannesi22 canım için rahat etmiyorsa başka bi hastaneye daha git vücudunda herhangi birşey var mı baktır istersen
Prensannesi22 bsrkrgx takıp edıyorum uyuyor sımdı ates felan yok uyadırmam lazım mı arada 😔 emiyor gerı uyuyo cunku normaldede uyurdu cok uzgunum şoku hala atalatamadım kendımı suclu yorum bı anda kayıverdı pusetten yavrum 😔
Prensannesi22 bitterikolata ınsallah canı baglı degıldı nasıl oldu anlamadım emzırıcektım diye baglamadım 😔
Prensannesi22 Bsecill tomografi zararlı olurmu cektı ler filmin resimlerini de aldık kafada bıse yok dedı esım bı kac gun sonra yeniden goturelım dıyor zararı olurmu bıse olsa cıkardı degılmı hemen😔 Allah kimseye yasatmasın
Bsecill Prensannesi22 bişey olsa 2 saat içinde çıkar diyor doktorlar. Ayruca evet tomografi zararlı 2. Kez çektirme mümkünse
bitterikolata Prensannesi22 evde bile ana kucağında bağlıyordum ben çünkü aniden düşüyorlar kendini de suçlama insan yaşaya yaşaya tecrübe kazanıyor
Eslmrana Prensannesi22 cok gecmis olsun canim insAllah hic birsey olmaz mutlaka kemerini takini ne olursa olsun, bu sekilde yeni dogan bebegini düsüreni bile duydum, hep tedbirli davranmaliyiz
Prensannesi22 bitterikolata aynen oyle bir daha tobe ettim cok dıkkat edıcem edıodum ama olucagı varmıs Rabbım acılarını gostermesın cok zo bı durum mus 😔ınslalah bu geceyi kazasız belasız atlatırız sıkıntı olmadan
Kader_gayhan Benımde bebegım 5 aylık iki gündür onu yerde buluyorum nasıl düşüyor anlamıyorum aglamasıyla kalkıyorum uyku sersemi iste gece yanıma alıyorum unutuyorum bir bakmışım yerde çok üzülüyorum yatamıyorum ya kendıme çok kızıyorum 🥺😞
Prensannesi22 Kader_gayhan Artık hareketli donemine giriyor yanına mutlaka bısey koyun genıs yerlerde yatırın eminim dıkkat edıosunuzdur ama olucak oluyor ıste engel olunmuyor 😔
Kader_gayhan Eslmrana ins bırdaha öyle bısey yaşamayız allahım bütün bebeklerımızı korusun ins onları bızlere bağışlasın 🥰🤲🏻
Prensannesi22 Eslmrana hep dıkkat ediyordum tutacağını ındırmısız tam oturmamış bende bebek arabasından indirirken dusuverdı gozumun onunde hala gitmiyor sukur geceyi sıkıntısız gecırdık ama hala korkuyorum baya bı atlatamıcamm sanırım bu durumu kımse yasamaz umarım 😔