Cas aynı beeennnn maalesef yarın 40.günümüz olacak resmen hala iyileşemedim hala oturup kalkarken ağrım oluyor sanki rahmim düşecekmiş gibi ağrı oluyor ve makatımın ordaki dikişli olan bi yer hala iyileşmedi et parçası gibi duruyo orda oda acı veriyor ilk doğumum oldu doğumda kesik atmadı doktor ama bebek yırta yırta geldi ve en sonki ıkınmamda tutamadım artık bebeği içimde bi andq cıktı buda kontrolsüz yırtılmaya sebep oldu keşke kesselerdi daha kolay iyileşirdim sezaryan olmadıgıma bin pişman oldum 10 yıldır genital bölgemi ağdayla kendim alıyordum hatta doğuma gitmeden ir hafta önce kendim aldım yine ama doğum bende bi travma yarattı ağda mağda bitti artık vurdum jileti oda anca üstleri jiletle aldım aşağıya cesaret edemiyorum 2 gün sonra kontrole gidicem doktora 40.ta gel demişti ama cok korkuyorum değil elletmek doktora gidip açmaktan bile korkuyorum şuan baya psikolojim bozuldu benim hele birde eş olayı var adamlar doğumdan sonra gün sayıyolar resmen mübarek ilişki için onu napcam hiç bilmiyorum cesaretim yok hiç ya ilişkide bişey olursa ya yırtılırsa dikişim atarsa falan diye paranoyak oldum cıktım