AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yanlizanne Yaş farkı baya iyiymiş. Nasıl zor oldu mu tekrar bir bebek? ☺️
Meltemasya2309 yanlizanne yas aralari harika benimde kızım 3 gün sonra 1 yaşında olacak Allah nasip ederse ikinciyi kızım büyüyünce istiyorum 🧡
yanlizanne AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yo hiç zor olmadı çok şükür kziim daha çok bana yardımcı oluyor zararı yok faydası var yani öyle seviyoruz çok güzel bakıyor kardeşine prensesim♥️💙
IKRA_21 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Canım birtanem oğlum 19.05.2002 Meleğim mucizem kokusunu sevdiğim kızım 12.06.2018 Bin şükür varlıklarına ❤🤲🏻
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi IKRA_21 Maşallah ❤️ 18 yaşında oğlunuz.. Özlenmiştir bir bebek dimi? Nasıl geçiyor zaman prensesle? ☺️
IKRA_21 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sağolun sizin bebeklerinize de maşallah ❤ Evet benim için 16 yıl aradan sonra mucize oldu. Yaramazliklara tam gaz devam ama dünyalara bedel varlıklarına bin şükür
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Prenses-annesi1 Maşallah ❤️ Nice aylara,yıllara.. Zaman su gibi geçiyor doyasıya tadını çıkarın. 🌼
Nenvarkuzum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için çevremde herkes 2019 lularla okula gidicek yazık dedi bende öyledir heralde diye araştırmamıştım hiç ☺️ İçimi rahatlattınız sağolun ♥️