_yaseminturann Prens_annesi170620 bebeğe verilmiş mama max yarım saat içinde verilmemiş mama da 2 saat içinde tüketilir 🌸
imgesi Prens_annesi170620 mama 2 saat bekletilmez en fazla bir saat bekletilir ama buzdolabına koyarsanız Eğer 24 saatte durabilir
Krsmngl Ozgebrar2019 peki bı aventin mama ısıtıcısı var mamayı yapıp içine koyuyorsun sıxak tutuyor saatlerce. O nasıl oluyor bir problem olmuyor mu? Sipariş verdim de nasıl yapacağımı bilmiyorum
Purely Hazırlanan mama ağıza değmediyse hiç 4 saat bozulmadan durabilir hadi garanti olsun 3 saat de. Ama ağıza bir kere temas ettiyse yarim saat içinde tüketilmeli
TospikOglusum Purely bence yanlış biliyosunuz ben 3 ayrı doktora sormustum asla bekletilmez demişti ki bebek hemşiresi arkadaşımada sordum en fazla 1saat oda serinde yani.kesin bilgi edinin derim
Woody Prens_annesi170620 gaz değil de Allah korusun midesini bozmuş falan olmasın Burada böyle bir konu okumuştum daha önce
Prens_annesi170620 Woody inanılmaz derece ağladı çok üzüldüm belki ondan ağladı midesini bozduğunu nasıl anlicam
Woody Prens_annesi170620 isterseniz yakında bir hastanenin acil servisini arayın veya 112 bilgi verir
Prens_annesi170620 İşte bilmiyordum 2 saat bekleyebilir diye biliyordum daha doğrusu inşallah birşey olmaz bebeğime ya
Ozgebrar2019 Krsmngl Onu bende bilmiyorum ama yukarıda arkadaşlar şey demiş ya. Ağıza değmediği sürece 4 saat bekleyebilir diye belki onun için kullanabilirsiniz 🤷♀️ Yinede bi doktora da danışın derim ben 🤔
Ozgurbebek Prens_annesi170620 en fazla 1 saat bekletilmeli onu da çoğu doktor önermiyor ben hiç vermedim 15dk falan bazen keyfi yerine gelene kadar beklediği oluyor ama o kadar
Prens_annesi170620 Ozgurbebek bundan sonra bekletmek asla ilk defa böyle bir şey yaptım tövbeler olsun zaten 3 . Aya girince bı değişti bide üstüne gazı olunca hiç durmadı
Ozgurbebek Prens_annesi170620 en iyisi olur atak döneminden de olur normal bu aylarda bir kaç haftaya geçer 😊😘