Mirac029 38 günlük bebeğim ben ve eşim covid testimiz pozitif çıktı eşimle ben iyiyiz ama bebeğimin solunum sıkıntısı var kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisi uygulanıyor bilgisi olan varmı birde dua edebilirmisiniz,
Oglusum5357 Mirac029 Rabbim kısa zamanda şifa versin inşallah , çok fazla atlatan vardı umarım fikir verebilen olur
Seherronya Mirac029 çooook geçmiş olsun canım inşallah bir an önce ailecek sağlığınıza kavuşursunuz 😢🙏
bertn Mirac029 cokkk geçmiş olsun çok üzüldüm ama inşallah iyi olacaktır hastanede mi yatıyor şimdi bebeğiniz?
Efsan Bende test verdim testim çalışılmamış ve haberde vermiyorlar bebeğim bir buçuk aylık çok korkuyorum.Rabbim sağlıklı günler nasip etsin inşallah size
duygu00 Mirac029 çok geçmiş olsun bebeklerde etki etmiyor diyorlardı ama son günlerde burda çok gördüm bebeğim covid oldu diye. Allah yardımcınız olsun inş rabbim şifa versin
Mirac029 duygu00 yok artık virüs herkeste etki ediyor doktorlarda bebeklerde covid çıkmıyor menenjit olabilir demişti covid olunca onlarda şaşırdı ateslenmesi covidden dolayiymis
Mirac029 MarlaSinger sağolun evet sürekli emziryorum ama aldığı antibiyotiklerden dolayı sürekli uyumak istiyor sağıp öyle iciryorum sütü
Efsan Mirac029 tekrar gidip verdim test bakalım sonuç belli olucak ama kendimi çok yetersiz hissediyorum oğlumun midesi bulanıyor ateşi biraz var ben öksürüyorum yaniiii hersey çok yorucu
Mirac029 Mirac029 yok anladim annem hastaydı ardından eşim rahatsızlandı annem test verdi bende de boga ağrısı ve halsizlik oldu o sıra annemin test pozitif çıktı suphelndim cocukta uykusunda inliyodu ateşini ölçtüm yoksa hiç bisekil de bebekte belli değildi
birkediannesi Mirac029 merhaba çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah çok güçlü onlar annesi umarım ailece atlatırsınız🙏🏻 Sürekli anne sütü vermeye gayret göster zaten yeni doğmuş her saat ver anne sütü antibiyotiktir derler ilaç gibi onlara iyi gelir bide gereksiz küçücük bebeğe ilaçlar vermelerine izin verme başka doktorlar ile de görüş bence burda covid olan bebeklere ilaç tedavisi uygulanmadığını okumuştum ama asla bir bilgim yok yine de dikkat edin ağır ilaçlara maruz kalmasın.
Mirac029 birkediannesi teşekkür ederim bolca emzirmeye çalışıyorum kanda enfeksiyon bulunduğu için antibiyotik tedavisi baslandi covid için herhangi bi tedavi başlanmadi şimdilik doktor bebeklerde covid tedavisi uygulamiyoruz son aşamaya kadar dedi