Pelvan MinikNidam medelaya alistiktan sonra cekimi digerinde zor oldumu canim cok merk ettigim bir sey malum medela cok buyuk yanda tasimak cok zor biyere elimde onunla gitmekten cekinir oldun 🙈😊 bide saat arasinimo actin azaldi
MinikNidam Pelvan bendeki küçük hastane boy degil el kadar birsey kendi çantası var ama manuel olan pratik dışarıda iyi oluyor ☺️ Medela tamamen boşaltıyor göğsü diğeri öyle olmuyor tabi ki. Evet günlük sağma sayısını azaltınca sütte azalıyor maalesef
kubraege Canimoglum58 weewelin otomatik pompasını kullanıyorsan bir an önce kurtul o pompadan turuncu bir pompa benimki çiftlisiydi. O makine benim sütümü kesti ah ne sövdüm o makineyi üretenlere. Elle sıkıyordum fışkırıyordu süt ama pompa çekmiyordu. İçindeki parçaları çok çabuk bozuluyormuş o makinenin. Servisteki adam sterilizatör kullansaydınız bu kadar çabuk bozulmazdı makine dedi. Daha oğlum 5 aylık ve benim sütüm kesildi o lanet makineyle
Canimoglum58 kubraege weebaby kullanıyorum iyi bir pompa arayisindayim ama kafam karışıyor çekim gücü yüksek bir pompa arıyorum bir sürü marka var medela avent lansinoh chicco mamajoo kafam allak bullak oluyor medikalcileri gezeceğim son çare çekim gücü en iyi makineyi versinler yeter ki
Benimoykum Pelvan ilk bebeğim hiç te etrafımda Bebek büyüten olmayınca tecrübesiz oluyor insan bazen sütler yağlı oluyor belki de o yüzden az içiyorlardır . Hastane tipi kaç dk da sağıyor peki ben bazen 15 dk bazen yarım saat uğraşıyorum dinlenmeye pek vakit olmuyor
Benimoykum FatosLidya canım bişey Sorucam bende buzluğa koyuyorum dışarı çıkarınca ilk sağdığım gibi olmuyor rengi daha sarı ve sıcak suya biberonla koyunca kısa bi zaman sonrA kokusu ağır oluyor korkuyorum vermeye bebeğime sizde de aynı durum oluyor mu
Pelvan MinikNidam ayy bilemedim sutum artsin diyede r aydir cok ugrastim simdi azalirsa göze alamadim
Pelvan MinikNidam ya medelaninkimi kucuk boy 🙈 benimki hastane biy gecen hastanede yatti bebegim esim cantasiyla medalyi getrdi yanimda yatan kadin diyirki o cantayla gelince tamir icin geldiler sandim diyor 😂
brslm Pelvan bende 2 aydır sürekli sağarak veriyorum hala daha zorluyorum ama hiç tutmadı memeyi 2 defa burda post açtım ama kimse cevap vermedi ne yazık ki bende çok merak ediyorum sütüm biter mi sürekli sağarak diye ama bazen dikkat ediyorum zorla mememi ağzına değdirdiğim günler sanki sütte artış oluyo yine de düzenli sağımda inşallah hiç birimizin sütü kesilmez
Pelvan brslm insallah canim ama yinede senin hala umudun varmis benim bebegimde 2 aylikken agzina degdiriyidu simdi denemoyor bile gogusume yaklastrdigmda ciglik hazirda bekliyor valla
brslm Lokma hastane tipi pompayı hastaneden mi kiralıyorsunuz acaba benim doğum yaptığım özel hastanede bi pompa vardır çok güzel bi şekilde sağım yapıyodu canım hiç yanmamıştı
brslm Benimoykum buzluğa atacak kadar nasıl yetiştiriyorsunuz benim o öğünü çıkaracak kadar anca yetiyo
Benimoykum brslm bebeğim küçük daha 2 ay 7 günlük 2-3 saat arayla besleniyor 40-70 cc arası içiyor kalanı da buzluğa atıyorum . Lohusa zamanında günde en az 5-6 hem kuru hurma hem Trabzon hurması tükettim sütün içine yulaf ekleyip tükettim incir kayısı kuruyemiş ve tatlı da çok tükettim ilk zamanlar azdı 30-60 cc çıkıyordu birde düzenli sağım yapıyorum 2 saat 4 saat aralıklarla sağıyorum açıkçası mastit olduğum için çok nadir uyuya kalma durumu dışında gece de sağım yapıyorum sizin ne kadar çıkıyor
Deletedmom47 Pelvan Bebek emmeyince süt kesiliyor diye duydum .Belirli bi vaktini bilmiyorum ama öyle oluyormus çoğu kişi öyle dedi .
Pelvan Deletedmom47 4 aydir kesilmedi herkes oyle diyor ama bakalim bende merak ediyorum sureyi uzatmaya kesilir diye cesert edemiyorum
brslm Benimoykum bende sağım yapmak için 3 saati geçirmiyorum dediğiniz gibi gece uyuyakaldığım oluyo ama kalkıp hemen sağım yapıyorum düzenli aralıklarla sağım yaptığında100 cc çok nadir 120 150 çıktığı oluyo 120leri görmem için 5 6 saat sağım yapmamış olmam gerekiyor 😬 peki her kalan sütü ayrı poşete mi koyup buzdolabına atıyosunuz bazen 10 20 cc kaldığı oluyo içirmeye zorluyorum ama döktüğümüz de oluyo 😔
2melek1anne Fulyag ya bende sagiyordum ikizlerim var yeni emmeye basladilar ama hala sutum yeterli değil mamayi biraz azaltmaya çalışıyorum sürekli emziriyorum mamada veriyorum sagmaga devam etsem sutum artar mi sizce 4ay olcak 😕
Fulyag 2melek1anne bence artar emzirdikten sonra ya da emmediklerinde sağın ben emzirmeme rağmen sürekli sağıyordum bir süre sonra ciddi artış oldu ve sağdığımdan arttığını anladım 😊
Minnosbebe Pelvan Benimde 4,5 aylık kızım var dogdugu gunden beri hem sagarak veriyorum hemde emziriyorum,normalde bebek emdigi zaman sut uretimi daha fazla olur diyorlar ama bende tam tersi sağdığım zamanlar sut uretimim daha fazla oluyor.
Pelvan Minnosbebe acaba birazda kisiselmi bu durum bilemedim suan cunku ilk gunden bu yana bana herkes bebegin emmezse keslir sutunden baska bir sey demedi vermeye calistim ama tutmadi hic ne yazikki