Gossipgirl14 ogretmenanneeee benım oglumda hafiften yapıyor tabı isine gelirse. Yakınına bır kumanda indiriyorum onu almaya calısınca emeklıyor. Cocuk kumandayı gormesın aglayp duruyor vala,😂bu arada 6 aylık
Zeynepalya_ve_annesi ogretmenanneeee büyük kızım 5 aylık emekledi 7 aylık yürüdü oğlum 6 aylık emekledi 10,5 aylık yürüdü küçük kızım 10 aylık emekledi 12 ay 20 günlüğüz daha yürümüyor dün gece rüyamda gördüm yürüyordu inşallah yürür 🙏🏻
Depresif_polyanna MarlaSinger 🤣🤣🤣 hiç güleceğim yoktu, siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün 😁😁😁
Kurt45 Esdoel 4 aylıkken beli tutuyor mu ilk defa duydum inş bizimkide tutar hemen ya ne kadar güzel oturup oynar hiç olmazsa
Prenses-annesi1 NrYlmzTsr ay bende direk 9 aylık yürümüşüm emeklemeden 🤭 4 aylık kızım var o ne zaman emekleyip yürücek bakalım
Aselllbebekkk Bizde Bugün beş aylık olduk ama bırak emeklemeyi dönmeye bile uğraşmıyor sürekli ben destekliyorum biraz tombuluz oyuzden heralde
eymenkerem Aselllbebekkk ay yalnız olmadığımızı hissettim okuyunca 😍 10gun sonra 5 aylık olucaz dönmüyor burada 4 aylık dönenleri görünce evham yapmaya başlamama az kalmisti😬
ogretmenanneeee Caglaed çok kilolu bir bebek değiliz minyon bir bebeğiz zaten küçük doğduk doğuma göre kilosunu iyi aldı dedi doktor
Elif06 Caglaed kendini döndürüyordu poposunu kaldırıp ileri itmeye çalışıyordu gücü yetmiyordu şuan 5 ay 10 günlüğüz rahatça heryöne dönüp emekliyor 😊
Ddregokc ogretmenanneeee Rüzgar 8 aylıkken emekledi Emir şuan 5 aylık gideceği yere döne döne gidiyor henüz emeklemesi içinde küçük zaten bence.😂
Caglaed Elif06 benim kızım 2 buçuk aylık yüz üstü koyduğumda kendini ileri doğru atmaya çalışıyor ayağından desten olduğumda san ilerliyor normal mi erken mi bilemedim ben de🤦🏼♀️