Seyrif Kucukanne06 altın mı pırlanta mı alacaksınız ona göre değişir,altın alacaksanız küçük taşlı alın pırlanta alacaksanız tüm taşlar güzel duruyo zaten🌸
Batininannesi Kucukanne06 eşim doğum günümde almıştı buna benzer büyüklükte , takamıyorum Bi kez bebeğimin altını alırken ayağını çizdi🙄 düğünlerde vs. Takıyorum sadece
Kucukanne06 Batininannesi evet benimde çok çizerdi bılezıklerım falan takmıyorum o yüzden altın sevmiyorum zaten sadece yüzük takıyorum
Ozge-omer Kucukanne06 bence taşı büyük benimde var böyle büyük taşlı ama 3 senede maximum 3 kere taktım . Baget yüzük aldım sonrasında daha kullanışlı oluyor bence ❤️
paputmoms Kucukanne06 he ne demezsin eşimin müşterisi gördü sen 15 yaşında mısın dedi 🤦♀️ yok abla çocuğum var ben kadirin eşiyim dedim kadın şok oldu 😂😂😂 çok güzel sorma hep böyle sorunlar çıkıyor 24 yaşındayım diyorum kimse inanmıyor bana 😬
Kucukanne06 paputmoms bayafa küçük gösteriyormussun ama ben 2 3 yaş küçük gösteriyorsun sandım ya çok sorun çıkar öylede kimse de inanmaz bende mınyonum ama 2 3 yaş sadece belli olmuyor o kadar 😅😅😅
paputmoms Kucukanne06 yok kız ben baya ufak gösteriyorum 🤦♀️ çocuğu gören kardeşim yeğenim falan sanıyor 😂😂😂 yani aslında 2 3 yaş ama o kadın da abarttı 24 yaşındayım mesela 20 21 derler bence şimdi bana da