Kucukanne06 Kızlar tektasım kayboldu çok aradım ama bulamadım yenisini almaya karar verdim ama çok kararsızım nasıl bişey alsam fikirleriniz var mı birde kız kardeşimin tektaşı da çok hoşuma gidiyor sizce nasıl böyle bişey mi alsam kibar duruyor mu ☺️
ZMK Kucukanne06 pırlanta minik taşlı gümüş rengi teştaşlar çok zarif bunlar eskide kaldı kaba ve kötü ben kullanmıyorum bebektendolayı
23zumra Kucukanne06 benimki de boyle ama tasi biraz daha kucuk eger siz sevdiyseniz icinizde kalmasin
Kucukanne06 23zumra buda çok hoşuma gitti şimdi bunu alsam ilerde sıkıldıgım zaman taşını küçültebilir miyim acaba kuyumcu yapar mı
23zumra Kucukanne06 onu pek bilmiyorum yanlis bilgilendirme olmasin ama benim tasi dustugundr tekrar goturdumde yanlarini sıktilar bence kuculur cunku yanlar sıkılabiliyor ama bir kuyumcuya sormak gerek
Ezgislck Kucukanne06 bence beyaz altın ve daha küçük taşlı alırsanız daha pırlanta gibi durabilir. Bunlar eskide kaldı artık.
Papatyaseverr Kucukanne06 taşı böyle çok büyük olunca ben sahteyim diye bağırıyor küçük taşlılardan tercih edebilirsiniz 💜
Deletedmom397 Kucukanne06 İlk zamanlar bayılırdım böyle büyük şeylere. Çok alır takardım. Zamanla sadelikten yana olmaya başladım. Bence zarif minimal şeyler çok daha şık duruyor ❤️
ZeynepEceninAnnesii Kucukanne06 en güzeli klasik alyans valla kuzum bunlarla hiç rahat edemedim ben ☺️😅 5 taş falan duruyo köşede. Ama bunun biraz küçüğü olabilir canım çok istiyorsan öyle alırsın daha kibar durur 🥰
Kucukanne06 ZeynepEceninAnnesii evet canım aynen öyle klasik alyansım var onuda takıyorum 😅🥰 evet canım peki bunu alsam ilerde küçültülür mu taşı kuyumcu yapar mı acaba 🥰