yusufemine iyikianneyim61 ben hic vermiyorum ya dogru duzgun dis doneminde dogru duzgunde yemiyo zaten oglum 9 aylik varmi guzrl tariflwriniz
GoGirl iyikianneyim61 ben 3 4 kez veriyorum ama bu son zamanlar kasik reddi yapiyor elimle sebzeli mücver bakliyatli kofte ya da normal kofte yapip yediriyorum sabahlarida pankek omlet tarhanali lor peynirli dereotlu kaşarli zeytinli ne aklima gelirse
dbm iyikianneyim61 haftada 3-4 kez veriyorum tabvuk suyu tavukla şehriye çorbası yapıyorum sarımsak havuçta atıyorum içine. sadece tavuğu haslayıpta patatesle veriyorum.
iyikianneyim61 yusufemine ben gecende pilavin ustune et tiftikleyip o şekil yedirdim bide kofte verdim ama haftada kac kez verilmeli pek bilgim yok.. kofteyi normal yaptim ben
Ikrazumra19 iyikianneyim61 kofte yapiyorum yada sebze yemeklerine kiyma olarak koyuyprum veya kiymali tarhana corbasi yapiyorum
iyikianneyim61 GoGirl bende sebzeli mucver yapıyorum 3 tane cikiyosa 1.5 unu yiyor yaninada yoğurt . sizinki nekadar yiyor mesela
GoGirl iyikianneyim61 benimkide 3 tane cikiyor ama ince ve cok buyuk olmuyor hepsini yyr yaninda yogurt yemiyor ama onu baska öğünde veriyorum
GoGirl iyikianneyim61 1 tatli kasigi tarhanayi biraz suyla 10 dk islatiyorum icine 1 tatli kasigi lor peyniri 1 yumurta sarisi bir de ceviz koyuyorum biraz yeni basladik ona tam bugday unu ekleyip kivam veriyorum
Gzdzeynep iyikianneyim61 ben 6. Ayından sonra her yemeğini kıymalı yapmıştım 8. Aydan sonra da haftada bir balık arada da tavuk yediriyordum. Hala bütün yemekleri kıymalı çorbaları pilavları et sulu pişiriyoruz
iyikianneyim61 Gzdzeynep bende her corbaisini kiymali yapiyordum baliga henuz gecmedim 10. ayinda baslarim hem kis sezonu olmus olur
iyikianneyim61 yusufemine daha dis patlatmadi:) cignemesi guzel cigniyor baya ince tiftiklemistim eti pilav et yoğurda daldirip veriyorum yumuşuyor et o sekil