birkizbirerkekannesii eğer her araştırdığımız hastalığa sahip olsaydık emin ol bi çoğumuz kanser çıkardık.
Gürültülü kaka dediğinin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ama zaten anne sütü alan bebek öyle koyu katı kaka yapmaz. Kaka genellikle hardel sarı renkli, içi beyaz yağ parçaçıklı, yumuşak kıvamlı sıvı kakadır. Ve bu sıvı olduğu için evet sesli çıkar.
Anneden bebeğe gecen soğuk algınlığı, bebeğin salyalı olması , bebeğin soğuk algınlığı olması kakada zaten mukus yapar. Kakada yek başına mukus alerji belirtisi sayılmaz hiçbir zaman.
Bebekte kilo alımı yavşlığı, büyüme persenyilinde geriye düşme, anne sütü alan bebeğin kakasında mutlaka görülür “kan” onun haricinde alerjik bebeklerin gaz süreci daha ağır olur. 15 saat uyumayan bebekler var alerjik olup ağrı çektiği için. Bunların tek biri tek başına alerji sayılmaz hepsinin bir arada olması gerekir. Hiçbir zaman vücuttaki enfeksiyonda alerji için değerlendirme kriteri değildir.
adı üstünde enfeksiyon. Bir yerde bir sorun var demektir. Bağırsaklarında amip olabilir, idrar yolu enf. Olabilir. Parazit olabilir, su çiçeği , soğuk algınlığı, boğaz şişmesi, kulak enfeksiyonu, dişten kaynaklı enfeksiyon hepsi olabilir.
Zaten mutlaka eğer alerjik durum görseydi doktorunuz değerlendirme yapardı. Kendinizi boş yere korkutup, doktorlara güvenmeyip, internet araştırmalarıyla kendinize teşhis koymayın lütfen :)
bakın burada hiçbirimiz enfeksiyonun alerjiyle alakalı olmadığını söylüyoruz.
alerji eğer varsa ayrı değerlendirilmelidr. Eğer süt alerjili bebeklerde enfeksiyon oldaydı ben ve benim gibi anneler hastaneden çıkamazdık