aysegullll balkabagianasi bende meyveleri meyve süzgeci ne koyu eline veriyorum öyle yiyor ekmeğe saldırıyor ama korkuyorum ağzında ıslatıp koparsa diye
balkabagianasi aysegullll yutar merak etme meyve süzgeci bende aldım fileliydi benim midem bulandı onada bunu yapamazdım
Mummycik aysegullll ben yumurta sarısını peynirle bazen siyez unu ike bazen muz ile çırpıp omlet ya da pankek şeklinde veriyorum ama blw yapıyorum bayılıyor zeytinyağında kavurup da verebilirsiniz bence ben o karmakarışık şeylerivermemeyi tercih ediyorum
aysegullll Mummycik omlet pankek tarzı şeylere korkuyorum şu an 8 9 aylıkken başlamak istiyorum yutamaz boğazına takılır diye öyle olunca bende blw yapicam hem bebekler açısından iyi hemde bize rahatlık 😇
Zeyno111 aysegullll Hayır normal bize pişirilen omlet gibi pişiriyorum haşlama falan olmadan gerek yok ki haşlama sevmedi benim oğlum yapışırdı hep istemezdi omlete alıştı
aysegullll dertlikerkenez çok teşekkür ederim ekmek içi hiç koymamış tim onu da deneyecem çok sağolun 😇🙏🏻
Sevimli Poncik38 yoğurtla olmaz midesi bulanır tabi ki . Kızım 7 aylık cici bebe yumurta sarısı avakado rendeliyorum üçünün karışımı güzel oluyor yiyor . Karışımlarım faydası olur tabi ki . Tek yumurta sarısını zaten yutamaz damağına yapışır
2lokummannesiii Sevimli cici bebe bisküvisini vermeyin bence. Bebeğiniz için yararlı değil aksine zararlı maalesef.
Sevimli balkabagianasi zytinle cevizi nasıl veriyorsunuz . 😊 ufak hale mi getiriyorsunz . Kızımda 7 aylık olduda ceviz ve zeytin denemedim . Cicibebe avakado yumurta sarısı kahvaltımız
aysegullll balkabagianasi ben silikon olandan aldım çok güzel yiyor ama tabikide normal yedirmek onun açısından daha iyi mesela yumurta sarısını ezip veriyorum ya ağzına yumurta sarışının büyük bı parcasi gelse diliyle dışarı çıkartıyor büyük parcalari hep diliyle dışarı çıkarıyor bu durum geçer demi
aysegullll wafflee_42 bende yapayım o zmn değişik şeyler duyup öğrenmek güzel oluyor nette sürekli benzer tarifler var 🌼🙏🏻
sedaykn aysegullll Ben hep kendi sütümle yumuşatıp verdim hiçbir sorun çıkarmadan yerdi ya da yumurta sarısını ve peynir altı suyunu iyice çırpıp tereyağında karıştırarak pişirin yumuşacık oluyor kolay yer.
aysegullll sedaykn onu denedim ama öyle de yemedi peynir altı suyuyla deneyecem yemezse onu da demekki yumurtanın sade halini sevmiyor
sedaykn aysegullll Ben önce eritiyordum cezvede öyle ekliyordum. Çok az tereyağı 1 çay kaşığı kadar. Tavada eritip karışımı ekleyip karıştırarak pişiriyordum. Arada içine dereotu, lor peyniri de koyabilirsiniz.
balkabagianasi aysegullll 7 biraz daha karıştırırken eziyorum ama ben neredeyse hiç muhallebi kıvamında yedirmedim hep pütürlü gittik çıkarsa bile emzik veriyorum veya suyunu 🐚