aliismom bilgisiz diyene bak eşi ve tanıdıkları doktor olup akıl aldığı halde 6. ayda meme + ek gıda devam edeceğini bilmiyor Allah aşkına ev yapımı toz mama nedir ya hiç çevirmeyin tarhana gibi diye öyle olsaydı pirinç unu yulaf ununu bilirdiniz en basit şeydir pirinç unuyla mama yapmak baya baya devam sütlerini kotuleyerek onların ev yapımı hallerini sordun ayrıca evde yapacağın tarhana tipi suyla pişen her şey ek gıda olur devam sütü yerine geçmez doktorlarin bunuda söylemedi mi gogusumden gelen sütle nasıl mama yapabilirim diye sorsan daha mantıklı olurdu çünkü yoğurt yapanlar var fikir veren çıkardı sen ilk 4 yorumunda gayet açık yazmışsın yanlış ifade etme ya da ilk çocuk tecrübesizlik gibi bi durum yok tepki alınca cevirmissin dünyada bir sürü mamayla beslenen çocuk var meme+mama yapan var buna ek gidayi ekleyenler var bir şey değişmiyor mama içen sağlıksız olur gibi bi durum yok kızım ilk 1 yıl mama içti hiçbir zaman buna üzülmedim keşke demedim kötü görmedim gayette sağlıklı mama düşündüğün gibi öcü değil rahatsız eden şeyde söyleyiş tarzın ve devam sütü paketli gıda/ doğal gida grubuna sokulacak bisey değil