hiraveannesi Selam olsun çocukları uyumayan annelere😂 Bebegim 3 ay 9 günlük neden uyumazsin 15 dk en fazla canim cikiyo artik o kadar yoruldum ki enerjim saat 8 bitmis oluyor. Napicaz boyle bilmiyorum. Benim gibi dertli olanlar gelin sarilalim 😔
Aymiraaa hiraveannesi ahh ahhh gel bacım sarılalım 🤦🏻♀️😂 6.5 aylık gece uykusu sıkıntımız var sürekli uyanıyor gündüz bu aralar uyumamak için ağlıyor uyutmuyorum bu seferde uykusu olduğu işin ağlıyor
Rrabis12 hiraveannesi aynıyız resmen vallahi akşama kadar kollarım kopuyo bu aralar benimkide 15 dk uyuyo en fazla 2 ay 7 günlüğüz bide 🥴
hiraveannesi Minikannesi00 gece uyuyor kuzum cok şükür ama gündüz de en azindan 1 saat dinlenmeyi de gectim evin isini yapmaya yemek yemeye ihtiyacim var yok birde surekli kucak 😔
melodi25 Aymiraaa 4 ay 24 günlük benimkide aynısı ayağıma koyuyorum sallamak için kıyamet kopuyor. Uyumazsan uyuma diyorum uykusuzluktan kıyamet kopuyor.Tükendim.
melodi25 Aymiraaa 4 ay 24 günlük benimkide aynısı ayağıma koyuyorum sallamak için kıyamet kopuyor. Uyumazsan uyuma diyorum uykusuzluktan kıyamet kopuyor.Tükendim.
hiraveannesi Aymiraaa 🤗🤗🤗🤗 ah ah benimkide geceydi agzi asagi yatırdım alisti bence sende dene duzelebilir gunduz 15 dk uyuyor hic uyumuyor delirmek uzereyim
Ndm BartuveArtun benim de 7 aylık ne gündüz uyuyor ne gece gecem gündüzüme karıştı hangi aydayız noldu bilmiyorum hergün uyuyacağım diye diye 7 ay geçti 😃😃😃
Minikannesi00 hiraveannesi ay Allah yardımcın olsun canım, 3. Ayda böylemi oluyorlar 😏 benm bebeğimde 2 aylık
hiraveannesi Minikannesi00 amin canim benim cumlemizin insallah ya her bebek boyle degilmis hepsinin ayri huyu oluyo iste benim bi arkadasim var 5 aylik bebegim emziriyor yere birakiyor 4 saat uyuyor cocuk 😐 anlamiyorum
Minikannesi00 hiraveannesi aynen her bebek farklı işte ,bakalım benmki nasıl olacak . Senin bebeğinde inşallah uyur da dinlenirsin canım belki değişir . Her ay farklılar çünkü 😊
Mehtee hiraveannesi ayy bacım kulunclarim agridi bugun bebe bildigin sabah 12 den beri ayakta kucakta 10 ar dakka yatiyor besikte yatamiyor 40 gunluk bebesin yani ne derdin var gazin yok karnin tok yat gitsin . Ayy keşke bana verseler o uykuyu yataydim😂😬🥴