Akcaseda Merhaba hanımlar iki ay önce sezaryen doğum yaptım hala dikişlerimin hemen üstü uyuşuk durumda sezeryan doğum yapanlar sizin nasıl dikişleriniz ve ne zaman adet oldunuz ?☺️
MinnakAnne Akcaseda Dikiş yerlerinde his yok çok zaman sonra geçiyormuş 2 buçuk ay sonra adet oldum ben
ZuZu97 Akcaseda ben 9 ay önce sezeryan olmuştum uyuşukluk daha yeni geçti😄2 ay sonra adet oldum 3 aydan sonra da hamile kaldım🙈🙈şu an 22+6 haftalık hamileyim
Nscaslan34 ZuZu97 sezeryan üstüne biraz dinlenmesi gerekir sıkıntı çıkmaz mi doktorun ne diyor bende kalcam diye korkuyorum
Esomami Hymeruss canim kazayla kalmissa napsin veya isteyerekte olabilir😂 benim kuzenimde oyle 40 i ciknca hamile kaldi 3. Sezeryandi hemde mecbur dogurduda sadece biraz daha agir gecti hamileligi
Tosbik Akcaseda dogum yapali 1bucuk ay oldu. Dikiş yerlerimde sikıntı yok ve dogumdan 1ay snra yani daha 40im bile çıkmadan adet oldum.
Hymeruss ZuZu97 e nasıl dogum yapcaksın canım? Sezeryan olabilcek misin tekrar. Bende sezeryan oldum da 1 ay önce tekrar hamile kalırım diye korkuyorum 😱 ama kalırsam ne olur diye de merak ediyorum ondan soruyorum😣🙄
Azraninnnannnesi ZuZu97 Allah bağışlasın size de sabır güç kuvvet versin ☺️tekrardan sezaryen olmanın herhangi bir sakıncası yok mu ? Doktorum bana 2 yıl hamile kalma demişti 🤔
Nscaslan34 ZuZu97 cnm inşallah kolay geçer seni korkuttu hepimiz bir boyle yorum yaparak belki kusura bakma kendi adıma. Kendim çok korkuyorum zor atlattım çünkü sezeryan acılarını
ZuZu97 Azraninnnannnesi sakıncası var tabi dikişler açıla bilir falan dedi izin vermedi aldır dedi ama aldırmadım inşallah iyi olur her şey🙏
Partk Uyusukluk 1 2 yulda geçer diyenler bile var. Bu arada kızlar benm bugün 38. Günüm 5 gündür hiç kanmam yok sizler kanamanız biter bitmez mi abdest aldını 40 ınızı beklediniz mi