10kba Pompa sağımı bitirmişti. Elimle sağdığımda hala güzel süt geliyordu en son yorulup bıraktım bi de üzerine kızımı emzirdim🤷♀️ Edalya Goksualya
Bittersweet 10kba tamamen bosaltmiyor rvrt. Bizim hastanede cok guzel bir pompa var onla sagdigim zaman cok net anliyorum fsrki. Yada bazen sagiyorum aventle bitti sut qsaniyorum elimle bi sıkıyorum sut geliyor. Oneri uzerine almistim bi de
EsraBilal 10kba ben aynısnı kullanıyorum ancak ucundaki çekim yerini ve biberonunu değiştirdim hastaneden temin etmiştim çok güzel çekiyo öyle
Partk Aynı dertlerden muzdaribim 400 tl lik bir ürün bi de. Bi göğsüm sabaha kadar taş gibi okuyor ağrıyo damla damla süt akıyı sabah bi sağıyım diyorum çıkan 80 90 cc sonra yok bi sıkıyorm süt fıskıryo üstüne kaç kez o memeden cocuk emziriyorm keşke avent almasaydm 👎
10kba Partk Bende aynen üzerine emzirirken çok daha fazla süt geliyor. Sanırım bu makina sütü çok bol olan anneler için.
Nesooo Ben makine arızalı diye geri gönderecektim. Maalesef almadılar. Piyasanın en pahalısı ama pişmanım bu markayı aldığıma
[silindi] 10kba bence çekimi güzel çünkü sağım sonrası elle kontrol ediyorum süt falan kalmıyor. tüm kademeleri sırayla yapıyorum ben