durukusum06 kızlar bebeğim kaka yapamıyor 5 gündür doktoru gliserinli fitil kullan dedi ama hiç bi yerde bulamıyorum aramadığım eczane kalmadı bi eczane sizden dolayı olabilir dedi bende bayadır tuvalete çıkamıyorum başına gelen var mı ne yapmam lazım
susiron durukusum06. Zeytinyagi icirmeyi ve malum bolgeyi uyarmayi denedinizmi .Ek gida aliyorsa birsz kayisi uzum suyu yada armut yedirmeyi denedinizmi en azindan ilaci tedari edene kadar ayrica masaj yapsaniz karnina bacaklarina faydasi olacaktir illaki
Rubab_Mommy durukusum06 Evet emziriyosani sizden dolayi ola bilir.Bende kac gundur cikmiyorum demişsiniz.Siz fitil vs kullanmayi deneyin.Anneden kabizlik hazmsizlik gaz falan olunca direk bebegede geciyo.Rabbim yardimcinI olsun
EmnEymn durukusum06 valla benim bebeğim de beş gün boyunca yapmadı. Kuzenime bi hemşire söylemiş bi çay kaşığı maden suyu içir hemen yapar demiş. Geçen hafta denedim bi saat sonra sanki lavman yapmış gibi bezini doldurdu. Ama çok zorda kalmadıkça yapma demiş. Şimdi yine beşinci gün yine yapmadı ama bu sefer maden suyu vermicem oda alışkanlık yapmasın. İnşallah kendiliğinden yaparlar..
esmamkrem durukusum06 benim bebeğimde 4 aylık bugün 6. Gün kaka yapmıyor doktora götüreceğim kendim uyarıpta yaptırmak istemiyorum alışkanlık oluyormuş neden böyle oluyor anlamadım sadece anne sütü alıyor
Merveerdol durukusum06 aynı durum bizdede var 2aylık doktora gittim lavma yaptılar ogün iki kere yaptı bugğn 4üncü gün tık yok sanırım 2aydan sonra oluyo bi kaç yerde daha okumustum
durukusum06 esmamkrem yapmıyor zaten ben denedim siz yapmayın ☹️ bende anlamadım siz çıkabiliyor musunuz tuvalete bi tane eczane bana siz ishal yapıcı şeyler yiyin sütten bebeğe geçer o zaman yapr ded
ballikaymak esmamkrem benim.kizimda 4 . Aya girince öyle oldu anne sütünde normal deniyor 10 güne kadar
durukusum06 esmamkrem doktorunu aradım canım kabızlık için şurup verdi yapmazsa yarın yapmam içinde lavman yazdı
esmamkrem durukusum06 bunları yapınca düzelecek mi nerden kaynaklanıyor doktorunuz bir Bilgi verdi mi acaba
durukusum06 Merveerdol bizde gitmiştik geçen bizede yapmışlardı ertesi günğ yine yaptı 5 gündür yok işte 🤷🏼♀️
Zhranr10 Merveerdol sanirim bu aylarda yasanan bi sıkınti 🤔 bende simdi burda okuyunca biraz rahatladim niye yapmiyor diye uzuluyordum
durukusum06 esmamkrem biz geçem hafta 2 aylık kontrole gitmiştik orda baktı bi sıkıntı görmedi bağırsakları çalışıyor dedi lavman yaptılar o gün kaka tahlilide verdik herşey temiz çıktı
Zhranr10 durukusum06 benim oglumda 2 bucuk aylik normalde 4 5 kere kakasini yapardi 2 haftda oldu 3 gun bi yapmadi 4.gun yapti simdi yine 4 gun oldu yapmayali ve cok huzursuz.. Sadece anne sutu aliyor doktor anne sutune yarim cay kasigi zeytinyag ekle sabah aksam icir dedi denemeye basladim ins bi faydasini gorurum.. masaj uyarma hic bir ise yaramadi…