Bimelekannesi SeverusSnape canım en bariz fark dokusu premium carenin yumuşacık ve gerçekten kalın bir dokusu var emiciliği de gayet güzel ama ben 5 6 ay kullandıktan sonra bıraktım gereksiz fazla para çünkğ ardından aktif bebeği de denedim o da idare ediyor yani gayet güzel illa premium care olmalıymış dedirtmiyor
SeverusSnape Prematureannesii Bimelekannesi Bebeğim 14 aylık ve oldukça hareketli. Pampers pure kullanıyoruz geceleri. Bir ara molfix külot bez denedim ama mantar başlangıcı yaptığı için tekrar pure beze döndük bu ay. Onu sadece gece bağlamak istiyorum. Gündüzleri de aktif bebek mi kullansam diye düşündüm. Peki geceleri de kullandınız mı aktif bebek veya premium careı? Sızıntı, pişik vb sıkıntılar oldu mu?
Gizemta Yapı olarak aktif bebek daha ince, beden olarak premium care aktif bebeğe göre daha büyük, emicilik ikisininde çok iyi, parfüm kokusu aktif bebekte daha fazla
SeverusSnape Gizemta siz hangisini tercih ediyorsunuz? Parfüm kokusu herhangi pişik, kızarıklık, mantar vb şeylere sebep oldu mu? Premium Care’da 5 numara kullanan Aktif Bebek’te 6 mı almalı mesela?
Prematureannesii SeverusSnape evet ama genel olarak cırtlıı bezlerde sızdırma yaşadık geceleri. O yüzden de külot bez kullanıyoruz 1 senedir geceleri. Ama primanım külot bezini bulmakta zorlandık o yüzden sleepy denedik pişik vs olmayınca gece sleepy külot bez gündüz de prima aktif bebekle yola devam ediyoruz
Bimelekannesi SeverusSnape aktif bebek diğer birçok beze göre elbette kalite ve kullanış yönünden pişik sızdırma vs farkını ortaya koyuyor yani şöyle söyliyim ben gece de kullandım gündüz de bebeğim gece zaten çok aşırı tuvaletini yapmıyordu yani gece bence kullanabilirsiniz sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ben yaşamadım ikisiyle de gece herhangi bir problem. Premium care nin şu ayrıcalığı vardı benim için galiba bebeğimi tek pişik yapmaayan bezdi molfix evy baby falan da denemiştim bebeğime uygun olanı bulmak için ama luan sleepy kullanıyorum bununla devam ediyoruz
tuananilmoms SeverusSnape bize pişik yaptı aktif bebek , hediye olarak gelmişti yeni doğduğu zaman denedim bitirene kadar, ben premium care almıştım kendi tercihim olarak ve şuan 7 aylık hala ona devam ediyorum gece takıp sabah açıyorum asla pişik yapmadı yumuşacık yapısı ayrıca hakaretli bi bebeğim var ne çişi ne kakası hiçbiri sızmadı
SeverusSnape tuananilmoms acaba içindeki parfüm kokusundan kaynaklı olabilir mi pişik? Yeni doğduğunda mı yapmıştı pişiği bez?
Gizemta SeverusSnape ben premiumda 4 aktifte 4+ alıyorum. Ama artık sadece aktif bebek alıyorum hiç bir pişik kızarıklık yaşamadım birer kere sleepy ve molfix aldım çok kötü özellikle molfix.. prima candır ama bebeğiniz küçük değilse premiuma gerek yok bence 😊
tuananilmoms SeverusSnape bilemiyorum ki canım ya yani 2-3 aylıkken falan hep taktım yani bitene kadar pişik yaptı ıslak ıslak kalıyodu sanki bez , bunda dolduruyo elimle böyle elliyorum kupkuru
SeverusSnape Prematureannesii ben prima külot bez de kullandım, Premium Care olanını almıştım ama poposunda beyaz sivilce gibi şeylere sebep olunca bıraktık🙁
Aras-ve-annesi SeverusSnape 4. Ayına kadar molfix kullandım sürekli sızdırdı ufacık bi kaka yapsa sırtından çıkıyordu. 4. Aydan sonrA prima aktif bebek kullanmaya başladım 8 ay 23 günlük şuan ve bir kere bile sızdırma yada pişik yapmadı. Geçen hafta eşim almayı unuttu evde hediye gelen ufak paket can bebe vardı onu taktım mecburen sabaha balon balon olmuştu poposu🥴
SeverusSnape Bimelekannesi aktif bebek pişiğe sebep olmuş muydu? Premium careda da parfüm kokusu mevcut ama iç dokuları da farklı sanırım.
Prematureannesii SeverusSnape sleepy deneseniz aslında primadan daha doğal sleepy bugün cırtlısını da kullandık biz gayet memnunum
Bimelekannesi SeverusSnape yok canım olmamıştı ondan da memnun kalmıştım ben baya zaman kullandım da içerisinde kimyasal fazla olduğu için bıraktım yoksa memnun kalmıştım ondan da hatta kullanınca premiuma gerek yokmuş demekki demiştim elbette iç dokuları farklı premium daha kalın yani iç dokusu daha dolu güzel
SeverusSnape Prematureannesii sleepy denedik ama çok kalın bir bez, çok rahatsız etti kızımı. Kaşındırdı iç bariyerleri ve göbeğe denk gelen kısmı. Yoksa sleepy alıcaktım ama kızıma yaramadı maalesef☹️
SeverusSnape Gizemta Molfixe lanetler okudum cidden. Bi bez nasıl mantar yapar o kadar bakıma rağmen. Direkt beze bağladı doktoru, kortizonlu krem kullanmasına rağmen geçti ve tekrarladı. Doktorda bez değişicek dedi. Gündüz bezi arayışına girdim. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için🙏
Papatyaseverr SeverusSnape premium care kullanıyorum memnunuz diğerini hiç kullanmadım canım losyonlu bu bez kokudu güzel
SeverusSnape Papatyaseverr aktif bebek çok mu losyonlu acaba ya? Premium care kullandık aslında ama onda da koku vardı.
Alya_sare SeverusSnape çiş göstergesi var ciş yapınca sarı cizgi mavi oluyor ben bir fark göremedim yani
ikibinlikdekont SeverusSnape ilk olarak dokuları farklı premium daha yumuşak premium da krem dokusu var pişiği çok çabuk iğleştiriyor ama aktif bebekte yok kokuda o yüzden olmuyor. İnceliğine ikisi de ince 12 saat kuruluk sağlıyorlar. İkisini de denemiş biri olarak aktif bebeği sevemedim çünkü pişik olduğumuz dönemler poposuna bez bağlamak istemiyordum