Sinifcianne GSA1319 doğumdan 1 ay sonra 16 kg verdim🤭 20 kg almştım toplamda. Birazda bünye ile alakalıymış.
beyzabali76 GSA1319 Ben fazlasıyla tatlı abur cubur seven birisiyim ve 3 aylık bebeğim var istediğim herşeyi yiyerek hatta gece bile yemek yiyen birisi olarak 3 ayda 12 kilo verdim sadece emzirerek 💪
GSA1319 beyzabali76 metabolizma hızlı çalışıyor demek ki tebrikler 🤗 amacım veremeyen ve örnek liste arayan annelere yardımcı olabilmek zaten
GSA1319 Volmine valla formül benim değil diyetisyenin o da sihirli bişey değil bu işin tek sırrı iradedir amacım da diyetisyene ulaşamayan annelere örnek bi liste ulaştırmak zaten 🤗
Nesliimm Aynı yöntemle 10.5 kilo verdim 2.5 ayda.68,7 den 58,2 ye düştüm. Gerçi eski kiloma dönmem için daha 4 kg daha vermem gerek.
GSA1319 Volmine benim de mide kapasitem çok büyüktür az yemekle tatmin olmam doyduğunu hissetmem bu sorunu yediklerimi düşük kalorili besinlerden seçerek aşıyorum yani dört köfte beni doyurmuyor onun yerine tavuk göğsünü haşlayıp bol salata ile yemeyi tercih ederim 😌
Ngngng GSA1319 maşallah 😊 bende 12 kilo verdim hamilelik öncesi kiloma döndüm 4 ay da fakat ben sizin gibi çok dikkat etmedim ona rağmen gitti yani gebelikte aslında yanlış kilo alımı olmamış demek oluyor bu sağlıklı gitmişiz. Tabi bende emziryorum sıkça. Bende inanmıyorsum ama gidiyormuş
GSA1319 Ngngng ben de bebeğimi sadece emzirdim altı ay hiç mama almadı ama gitmedi benim kilolarım aldığımın yarısı kaldı 😋
Ngngng GSA1319 çok yediyseniz😀 ben normal yedim tatlıda yediğim oldu emzirirken günlük 600 kalori civarı gidiyormuş vücuttan. Çok abartmadan yersek diyete bile gerek kalmadan gidiyor kilolar
Ngngng Volmine emziriyorsanız evet vücudumuzdaki şeyler süte geçtiği için. 600-700 arası yazıyordu internette. Kaynım diyetisyen ona sordum o da doğru dedi