Ervaereli11 hasedinden patlayan sensin.
çocuğunun daha doğrusu çocuklarının kilosu yeterli olduğu içinmi 10 tane post açıyorsun. Bebeğinin yemek yemediğini zrola yedirdiğini sadece cici bebeyle ballı sütle , çaya doğranmış ekmekle ıvır zıvırla beslediğini yazıyorsun.
eminimki üstte kızımın neler yediğini yazdığım için içten içe sinirlendin öfkelendin, şuna bak elalemin bebekleri neler yiyor benimki yemiyor diye düşündün, sırf içindeki hasedi fesadı kusmak için bebeğimin kilosuyla vurdun beni. Ama aklına gelmeyen birşey var. Ben senin gibi kilo meraklısı insanlardan değilim. Zayıf bebeklerimizin anneleride değil. Sen ise takıntılı kuruntulu bir insansın. Kendi bebeğinin zayıf olduğunu düşünürken daha zayıf bebek görmek senin gururunu okşuyor. Sanırım daha iyi anne olduğunu falan düşünüyorsun.
Açtığın postlarda bebeğim zayıf diyip burda yeterli bence demende ayrı bir ironi.
Annelik sadece kendi bebeğine değil tüm canlılara sevgiyle merhametle bakmak demektir.
Emin ol orada bana doktora götürdünmğ kilo aldırıcı şeyler verdimi 7.5 az gibi de desen bu tarz cevap almazdın hiçbirimizden… madem az olduğunu biliyorsun, bunların bebekleri zayıf etraftanda laf söz duyuyolardır ee bi faydam yoksa yazmayayım demek gelmiyor demekki aklına. Yani biyerlerde bi eksiklik var sende. Mantıklı düşünemiyorsun…. hala daha yaptığın doğruymuş gibi kendini bilmez şekilde cevaplar veriyorsun.
@Deletedmom896 @bitterikolata bence cevap dahi vermeyelim şuandan sonra. Takıntılı kafayı yemiş birisi yani