smile56 Merhaba anneler.rota aşısı yaptıranlar var mı.bebeğim suan 1buçuk aylık.yaptırıp da bi problem yaşayan veya tavsiyesi olanlar varsa paylaşabilir mi.aşı için nasıl bi yol izlemeliyim
Nil_Oz smile56 ben yaptırdım 2 doz kendi doktorumuz yaptı sağlık ocakları yapıyor mu bilmiyorum. Ağızdan yapılan aşı zaten biz hiçbir sorun yaşamadık çok şükür
ugur25bocegi smile56 ben yaptırdım canım. Bizde hiç bi yan etkisi olmadı. Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptirdik ağzına sıktı hemşire hatta tadını cok beğendi şapur şupur yuttu. 😁 2 ay 25 günlükken yatırmıştım ben 5. Ayda yine var
venustomris smile56 biz yaptırdık 3. Ayda ağızdan damla şeklinde sağlık ocağında aşı yok ya siz alıp götürüyorsunuz onlar yapıyor ya da hastaneye gitmeniz lazım
Mysunshines17 smile56 Bende bugün yaptirdim bakalım nasıl gececk bugün ama doktorumuz her hangi bir yan etki vs olmadigini söyledi bakalım takip edeceğim
paputmoms smile56 ben de yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım şurda bekleyeyim oğlum 3 aylık oldu 🙄
Yagmur46 paputmoms biz de yaptırdık, sağlık ocağındaki ebe iyi olmuş yaptirdiginiz dedi. Normal zamanda belki yaptırmasaniz da olur derdim ama bu süreçte en doğru kararı vermişsiniz yaptırmakla dedi . Yaptırın bence.
smile56 Herkese cok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için😂inşallah bende yaptırmayı düşünüyorum doktor kontrolümüzden sonra
Deletedmom358 Biz dün yaptırdık canım bi sıkıntı yok ğızdan yapılan bi aşı zaten bizimki biraz zor yuttu o ayrı doktor bile ilk defa bukadr zorlandım dedi 😂 yapılmasını öneririm
Balkzm_0604 MeRi61 yok canım sıvı bir şey ebe azına sıkıyor bende ilk korkmuştum ağızdan diye duyunca naısl bir ley diye kızım ağlamadı bile