Hemanjiomluminik Oğluma e bebekten mont aldım. Yıkamadan denemeyiz sonuçta hiçbir şeyi. Ben de yıkadım giydirdim. Zor giydi zaten 1 aya içine giremez. Nasıl alıcam mont daha mı büyük olmalı anlamadım.
Misssimsek Hemanjiomluminik tecrübem yok ama bence 1 2 beden büyük alınabilir çünkü zaten kıyafetlerin üstüne giyiliyor. Biraz büyük olması iyi olur
ayazasaf Hemanjiomluminik e ebebeğin ürünler normalde zaten küçük beden montun yıkama talimatına uygun yıkadınız mı ? Yıkandığı için değişimde mümkün olmaz. Ben en ideal bedeni waikikide buluyorum hm lerde büyük kalıplı gap ve poloda ayına göre dar kalıplı oluyor. Ama en kullanılsız beden e bebek ürünlerinde
Tuba Hemanjiomluminik Ay’a göre değilde bedene göre alıyorum. Mesela benim oğlumun boyu 89cm ve ben 92 beden alıyorum güzel oluyor.
venustomris Hemanjiomluminik e bebek kalıplarını küçük yapıyor mont zaten kışın giyeceği içi de kalın olacağı için ben büyük beden aldım
ayazasaf Pançodan kışlık kayak mont takımı hediye geldi o 18-24 ay oğlum 14 aylık ve zayıf olmasına rağmen anca olur bu kış Zara montta 12-18 ama en az 2 beden büyük duruyor yani denetmeden alınmıyor
Hemanjiomluminik ayazasaf ya işte evet daha 7 aylık onunla dışarıda çıkmıyorum internetren aldım o da dar geldi
Hemanjiomluminik Tuba ya benim oğlumda 7 aylık 73 cm ben 12 ay 80 cm aldım tam üstine göre ileride sweat kazak giyince giyemez
ayazasaf Hemanjiomluminik lcw nın bebek ürünleri çok kaliteli ne rengi soluyor ne birşey ben çok memnunum bide ay bedeninden ziyade kg a göre alın oğlum 10 kilo 14 ay ama 18-24 te oluyor biraz büyük olsada geniş olması rahat olur diye öyle alıyorum
Hemanjiomluminik ayazasaf haklısınız kiloya göre almak daha mantıklı. Ne biliyim 7 aylık olunca 12 aylık mont iyi gelir sandım. Tecrübe ediniyorum onunla vallahi.
venustomris Hemanjiomluminik ben lcw ve e bebekten aldım ama benim kızım daha küçük 4 aylık ben 9-12 aldım birini birini 12-18