dertlikerkenez anne15 4 aylık başladık bizde ek gıdaya. Yumurtayı verebilmek için bulamaç gibi bir tarif verdi. 6. Ayda yumurtaya başladık. 3-4 adet bebe bisküvisi ya da 1 ince dilim ekmek içi, meyve püresi, pekmez, peynir ve yumurtayı karıştırıp yedirdim.
anne15 dertlikerkenez ekmek ve bebek bisküvisini önermedi doktor bizimde direk pirinç kullanmaktansa bunları tavsiye etti organik diye
Sucukluyumurtaa anne15 canım ben kullandım tahıllıdan. Suyla yaptım. Ama kızım alerji oldu neden anlamadım🥺
asyasare anne15 canim bunlar formul sutle yapiliuor dedigin gibi. bir de bunlarin kendiliginden sutlu olanlaei var. sutlu pirincli sutlu meyveli vs gibi. onlar direk suyla yapiliyor
anne15 asyasare hippin sayfasına bakmak sonradan geldi aklıma baktımda suyla oluyomuş cok sukurki doktor suyla tarif etmişti zaten ben yanlıs anladım sandım
anne15 asyasare bu sütlü olanları nasıl acaba inek sütü gibi mi acaba yoksa devam sütünden mi acaba içi elmalı yulaflı olanıda var elimizde o sütlü gruptan dokunur mu acaba annesütü dısında süt içmedi
anne15 Sevgilimmm banada yumurta ve lor olarak yap dedi bugun basladık hippin sayfasında suyla yapılabilir diye okuyunca yaptım
Sucukluyumurtaa anne15 bildiğim kadarıyla yok. Öyle olsa yogurttan da olurdu. Ya da emıyor ondan da olurdu. Anlamadm bende
Sucukluyumurtaa anne15 Uykusuzluktan ben onu laktoz olarak anladım nasıl anladım onu da anlamadım🤣 belkide olabılır
EsrAliYade Merhaba ben de 5 tahıllı mamadan aldım anne sütü alıyo bebeğim arada kahvaltısına ekliyorum bi çay kaşığı mamayı kıvamı ayarlanana kadar suyla açıyorum kızım sevdi ya ekmek ver dedi domtor güvenemedim küçük diye karbonhidrat alması açısından bu tahıllı mamayı kullanıyorum çok nadir 😊 bence faydalı 👍🏻