Edizbeyinannesi Kızlar 8 günlük bebeğim sağ gözünde sarı akıntı var çapaklanıyor çok değil ama sıcak su falan denedim daha geçmedi var mı öneriniz ?
Minikkmucizem Edizbeyinannesi biz tam 4 ay çektik canım malesef. Krem ve damla kullandık masaj yaptım sürekli geçer gibi oldu tekrar başladı doktora götürdüm tekrar kanal tıkanıklığı olabilir dedi bi damla daha yazdı şükür geçti o damladn sonra. Bebeğin daha cok küçük o damlayı kullanabilir misin bilmiyorum ama endişelenme genel de her bebekte oluyor sıcak suyla silme de gözüne falan bişey olur yumusak bir tülbentle ılık suyla sil temiz tutmaya dikkat et gözü enfeksiyon falan kapmasın saglık ocagına gittiğinde doktorla görüş yine de çok oluyorsa damla verebilir. Ben papatya kaynatıp sogutup onun suyuyla falan siliyordum ama o damlayı kullanana kadar geçmedi bizim
Asafeymeninannesi Edizbeyinannesi Doktorumuz henüz 1 aylık olan bebeğimize Netira adında bir damla önermişti. Çokta iyi gelmişti ☺️
Ada_Deniz Edizbeyinannesi valla bizde de vardı bir damla verdi kullanmayayım el kadar bebeğe dedim direndim geçme sonra kullandım virüs de olunca ilermesin die kullandığım gün geçior kuzenim ablam annem çayla temizle dediler temizledim bir daha da olmadı çok şükür 4,5 aylığız şuan kullanırmısın bilmem
littleheaven Edizbeyinannesi göz yaşı kanalı tıkanık olabilir. Youtube’da nasıl masaj yapılması gerektiğine dair videolar var. 1 yaşına kadar kendiliğinden geçme olasılığı yüksek, geçmezse ufak bir işlemle açılıyor. Pamuğa izotonik su damlatıp silebilirsiniz.
Edizbeyinannesi Minikkmucizem aynen ılık su ile pamukla temizliyorum ben de veya taze çay dediler onu da yaptım geçmedi gözünü kapatacak derecede değil akıntısı ama arada azalıp fazlalaşıyor 🤷🏼♀️
Mirzafeyza2020 Minikkmucizem benim bebeğim 8 aylık ne yaptıysam geçmedi damlanın adını sölermisin canım çok üzülüyorum
Edizbeyinannesi Ada_Deniz ılık suyla temizliyorum günde veya taze çayla azaldı ama geçmedi oluyor hala doktor gittiğim de tekrar sorayım saolun 🥰
Necla61 Edizbeyinannesi sut kullanmayın süt besleyici olduğu için o akıntıyı besleyip çoğaltır doktora danışıp ilaç kullanın Bizd e de oldu damla kullanıyorum hafifledi baya
Asafeymeninannesi Edizbeyinannesi Onaylarsa ki onaylayacaktır direk başlayın. İyi gelecektir ☺️ Geçmiş olsun 💐
damlamirhat Edizbeyinannesi eczaneye git bitane damla vercek beyaz pembe kutusu benimkine o çok iyi geldi 🤗
-civcivlerim- İkizlerimin birinde 3 gün önce başladı daha 16 günlükler aşırı çapaklanıyor yavrum gözünü açamıyo şişti doktor damla verdi 5 gün kullan sonra bırak dedi masaj da yapıyorum göz pınarlarına bu sabah sanki daha fazla akmış gözü 🥺😔
Edizbeyinannesi -civcivlerim- yaaa ılık su çay denediniz mi siz de ? ben şimdi eczacı arkadaşıma da sordum oda bi damla söyledi tobrased diye geçirir kesin dedi onu alıcam bugün deneyeceğim
-civcivlerim- Edizbeyinannesi doktora gitmeden çayın demine pamuk batırıp sildim doktor damla verince Bi daha yapmadım damla bittikten sonra silicem gözünü tekrar aşırı çapaklanmaya başladı 🥺