Gulcem44 Kızlar bazen diyorum acaba konu başlığını cinsellik mi yapsaydım🤣bel ki girip yorum yazan olurdu🙃
Gulcem44 Kuzum35 yok benim ikinci çocuğum ilk kızım tam 1 yaşında doğum gününden sonra bıraktı ikinci de oğlum O da 10 aylıktan bıraktı şu an 15 aylık ☺️
kaganim9 Yeni inci straplez toparlayıcı harıka tavsiye ederim trendyolda var ve şuan indirimde tabi beden kaldıysa
SeverusSnape Gulcem44 merhaba, bedeniniz nedir? 1,5 sene iç giyim sektöründe çalıştım. Çalıştığım firma ithal ürün getiriyor, bilindik markalar değiller. Bedeninize göre çok iyi toparlayıcılar önerebilirim. Daha doğrusu probleminiz ne? Nasıl istiyorsunuz?
Gulcem44 SeverusSnape sarkık göğüsler ve büyük göğüsler en büyük sıkıntım kom markada 95 takıyordum asıl isteğim göğüs küçültme ameliyatı ama malesef ona verecek 20 binim yok🤣kom marka kullandım ama dediğim gibi göğüs uçlarım belliydi dantelli olmasın klasik toparlayıcı sütyen işte 😃
Mlkbsr SeverusSnape merhaba baba da yardımcı olur musunuz gögsüm sarkık baya eski kilo aldıgım için normal markalar olmuyor pier cardin orkide nbb vs kullanıyodum 85 b kilodan kaybaklı olmadılar gögüslerim üstten ve yan koltuk altına dogru yumusak yumusak sarkmaya basladı dagi toparlayıcı aldım 90b oluyor fakat yumusak oldugu için sevemedim sert ve dik tutan bi kap istiyorum bez gibi değilde
Tugce2020 Gulcem44 boynerde magic form içi boş düz toparlayıcı diye geçiyor ismi hiç pişman olmazsın hem yan tarafları geniş içine alıyor hem düz model olarak ve çok güzel toparlıyor küçük gösteriyor
Gulcem44 Tugce2020 bak bunuda hiç duymadım onada bakayım benim de en büyük sıkıntım göğüs yanlarım hemen fıttırıyor🤣
Gulcem44 GmzDlr ilk aldığım da ikisinin arasında çok kalmıştım sonunda kom aldım suwen bakmıştım ama açıkçası göğüs bedenim 95 ise o 100 gösterdi iyice çıkardı😔
SeverusSnape Gulcem44 95 sırt ölçünüzdür bi de göğüste cup vardır. A-B-C-D gibi. Dantelsiz toparlayıcı istiyorsanız Dim Sg3792 olarak aratabilirsiniz internette. Sizi benim çalıştığım mağazanın sitesine yönlendirecektir. Modeli ordan görebilirsiniz. Yalnız toparlayıcı sütyen istiyorsanız içi süngersiz ve dolgusuz kullanmalısınız. Bu da göğüs uçlarının belli olmasına sebep olabilir. Onun için de ya silikon göğüs ucu bandı ya da göğüs pedi kullanmalısınız. Komda genelde toparlayıcılar dantellidir ve danteli de kaşındırır. Büyük göğüslerde göğüs altına gelen kısımda koku yapar. Dantelli ben de sevmiyorum. Tercih ettiğim modeller Dim Sg3792 ve Dim Sg3983. İkisi de sitede var ordan hem model hem fiyat bilgisi alabilirsiniz :)
Tugce2020 Gulcem44 bide diğer markalarda a-b-C gibi ölçüler d ya da e oluyor en fazla bunda f bile var o yüzden çok güzel toparlıyor fiyatı suwen koma yeni inciye göre pahalı diye biliyorum ama küçük göstermesine şaşıracaksın çok güzel :)
bitterdelisi24 Gulcem44 nbb aldım cok pahalıydı.. aynı modelın piercardınde olanı var 27 tl bana gelısı 21 liraydı.. cok da güzel toparlıyo artı telli oldugu ıcın dik gosterıyo🥳🥳
Gulcem44 bitterdelisi24 pier cardin daha pahalıdır aslında ya da ben yanlış biliyorum ama hiç aklıma gelmedi bak evet Nbb malesef pahalı☺️
SeverusSnape RuzgarMommys evet alabilirsiniz. Türkiyenin bir çok yerinde mağazalarımız mevcut ve online alışverişi de var. Model olarak beden ve cup biliyorsanız, ayrıca tam olarak ne istiyorsanız ona göre yardımcı olabilirim. Çoğu kişinin toparlayıcı sütyen beklentisi farklıdır :)
Kayra12 Gulcem44 yeni İnci’nin var altı telli içi boş olanlar düz bişi harika oluyor o ama tam bedenini almam lazım ölçüm yapıp bak ordan tavsiye ederim gayet iyi siyah beyz Ten rengi var