Cemre44 Uyartugba aglamiyorki genelde emzik veriyorum ya uyur yada oynar ama aglamasi oyle eskisi gibi yok cok sukur
Cemre44 Reyhanbal 😅 su ayakta emzirme olayi nasil oluyir ben otururken bile pozisyonda zorlaniyorum zamanla artik onu da ogrencd.
Cemre44 Pamukdeniz valla emzirme egitimi vermediler tam tersi hastanede bana makas tututsunu gosterdiler 1 2 hafta sonra bebek gormeye gelen bi abla gosterdi bana c seklini bebek tutmasini
Pamukdeniz Cemre44 canım dediğimi dene hiç pes etme yoksa meme r erdi kalıcı hale gelir senin içinde zor olur yardım almak istersen yardimci olurum
Pamukdeniz Cemre44 canım dediğimi dene hiç pes etme yoksa meme r erdi kalıcı hale gelir senin içinde zor olur yardım almak istersen yardimci olurum
Deletedmom63 Cemre44 reddettiği anlar oluyor genellikle gündüzleri ama gece çok iyi hiç reddetme olmuyor emiyor
Cemre44 Deletedmom63 valla emzik veriyodum vermicem bi sure biraz once hamaga yan yatirmistim yan taraflara yastik koyiyorum kafasimi uzatmaya calisip yastigi yaliyo kiz her seye agzini suruyor gogsum haric 😪