Mom0870 Siblkrdg Joie Multiply kullanıyorum severek. Prego Bona Petite yeğenime kullandık o da oldukça güzel Buradaki annelerimiz Joie Mimzy de tavsiye etmişti ❤️
ehlenmomyy Siblkrdg daha sonradan masa sandalye olanlardan al ben asiri memnunum 17 aylik olacak suan masa sandalye olarak kullaniyorum fazla kalamiyorlar cunku kullanisli olsun kesnlikle🌸
Organiktavuk Siblkrdg pahalı ama değer joie kullanıyorum kızım çok hareketli ayağa kalkıyor diğerlerinde asla yapamazdım şansıma ben arkadaşımdan aldım
ehlenmomyy Siblkrdg bundan aldim canim civilde indirimli 100 tlydi o zaman smdide cok fark yok fiyatinda ama cok tavsiye ederim oglum skldı bi zaman sonra binmedi sandalyeye suan boyama kitabi yapiyoruz bu sekilde rahatlikla ogrenci gibi oturuyor karsimda☺
Mom013 Ben direkt ikea antilop aldım valla çevremdeki çoğu insan inanılmaz memnun üstelik alım güçleri çok iyi maddi durumları ama ona ramen bu mama sandalyesini tercih ettiler bende hiç düşünmeden aldım
Siblkrdg Mom013 Elwingg Organiktavuk Kbrbydk ehlenmomyy Serene Mora Kbrbydk hepinize çok teşekkür ederim ..🥰🥰 Kaç aylıkken kullanmaya başladınız
Kbrbydk Siblkrdg Chicco polly 2 begendik ama ikinci eline bile bütçemiz yetmiyor. Bende Chicco polly alicam ikinci el. Normal olanlara baktık pek sağlam değildi ya bizim kız durmaz onlarda çok sıkılgan.
Kbrbydk Siblkrdg bu arada baby plus mamma Mia çok aşırı beğendim. Kaba değil ve çok kullanışlı. Alacak olsam ondan alırdım.
Organiktavuk Siblkrdg 6.ayda başladım daha önce 1ay evde yoktum o yüzden belki daha erken kullanabilirdim
Arifeeee Siblkrdg 2 gün önce prego mio deluxe aldım 400 TL e bebekten gayet güzel. Ben tabla kısmı bebeğe yaklaşıp uzaklaşan bir şey olsun istemiştim iyi ki de öyle almışım oğlum ince uzun biraz ufak kalıyor içinde tablayi en yakın yapıyorum
ehlenmomyy Zezemeze evet biraz dar oglum o yuzden skldı 1 yasina kadar kullandik mama sandalyesi olarak bence yeterli bi bebek icin daha sonrada masa sandalye oalrak kullandk