Sinif177 Deletedmom348 yazarın 3 kitabını da aldım ama inan ek gıda serüvenimde %5 bile kullanmamışımdır. Arada açıp ne yapsam diye bakıyorum ama sonra kendimi instagramda annelerin verdiği tarifleri yaparken buluyorum. Bence siz de boşuna para vermeyin. İnstagramda çok güzel tarifler var.
nurarslnn Bende var bir hevesle aldım kullanmıyorum şuan aynılarına internetten ulaşabilirsiniz tariflere oğlum çoğu sayfayı yırttı oynadı gönderirdim yoksa
Hemanjiomluminik Saricizgilibeyazev abim evlendi çocuk düşünüyorlar ona hediye ederim diyorum. Burdan da ederdim ama hem yasak hem de koronada kargoya gitmek felan korkuyorum. İstanbuldayım kalabalık. Edirne de olsam hiç sıkıntı olmaz.
Funda11 Deletedmom348 sayfaların basında ufak bi yırtık var ama tariflerin oldugu sayfayla alakası yok tertemiz kitap
Funda11 Deletedmom348 siz bilirsiniz sıfıra hiç gerek yok yani yırtık için diyorsanız sizin orayla bir işiniz yok
Funda11 Deletedmom348 yine koyarsınız yırtık yeri sayfanın en basında yani gereksiz 50 lira vermek benim kızım 1 yasına giriyo p yüzden satıyorum