Minigin-Annesi Oğlum 8 aylık doğduğunda 40 gün gaz sancısı ile akşam 10 gece 2 arası durmaksızın ağladı ama uğunarak.Lohusalık dönemim oldukça kötü geçti.8 aydırda aşırı hareketli özellikle şu son 2 aydır aşırı yıprandım.Abartmıyorum tuvalete giremiyorum asla yemek yapamıyorum yiyemiyorum sütüm hep az oldu bu yüzden.sürekli kucak istiyor ayrıca kucagıma alınca itiyor dönmek istiyor dönderiyorum geri dönmek istiyor.8 aydır kendi kendine 5 dakika durdugunu görmedim.Ne oyuncaklar aldım ne oyunlar kuruyorum beraber vakit geçirmeye çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam odaklanmıyor bi oyuncakla 10 dakikasını geçirse şükredeceğim son günlerde artık tamamen çöktüm sürekli ağlıyorum.Mama sandalyesine koyuyorum ımm ımm sürekli mızıldanıyor ne yapacagımı şaştım😔Sizlerinde böyle mi yoksa benim bebeğimde mi sıkıntı var çok kötüyüm çok..
Defne_cicegim Minigin-Annesi seni çok iyi anlıyorum benim kızımda 11 aylık ama asla tek başına oyun oynanıyor asla kucağa alistirmadim ama sürekli beni istiyo benden başka hiç kimseye gitmiyo yere bırakınca ağlıyor şuan bunları onu sallerken yazıyorum 1 saat önce güzel uyuttum koydum yerine biraz uzandım uyuyum diye ağladı asla uyku sevmiyo ne yapicam bilmiyorum
Keloglan35 Minigin-Annesi 10 aylik olduk 8 ayından beri böyle uysal sakin bebek gitti yerine canavar geldi esmen tuvalete giderken kapının ağzına oyuncaklarla bırakıp hemen çıkıyorum artık bunaldim dayanamıyorum çoğu zaman bir insan yatağı 3 defa düzeltirmi sanattandır 5 defa salonu topladım 3 defa mutfağı topladım artık kriz geçiricem şuan ev curcuna resmen yakında huniyle gezicemm
Ozgenur45 Minigin-Annesi canım benim oğlumda o aylarda öyleydi inanır mısın 18 aylık hala bir oyuncakla 10 dk dan fazla oynadığını görmüyorum hep yanımda inan yorgunluktan gözlerimin altı morarmış yapacak bişey yok canları sağolsun 💕🤲🏻
Mucizem_0809 Minigin-Annesi bi dönem benimkide böyle aşırı mız mız ne istediğini bilmiyo kucağa gelse ağlar indirsem ağlar en son dayanamadım bıraktım ağlayabilirsin dedim nasıl olsa susucaksın keşke daha önce bıraksaydım 🙈
Gamzeli Zamanla akil erdikce duzelicektir canim ben hala tuvalete gidemem gitsem de kapida bekler beni kizim illaki hareketlilik de olur ama duzelir
pasabeyy 8 aylık olduk bizde 7 ayından beri sürekli huysuz ve iştahsız ama bizimki dişten sizdede varmı öyle bi durum ben hastadır karnı agriyordur dedim hastaneye götürdük herşey temiz çıktı şuan 1 dışımız patladı 1 haftadır büyüyor 2.de bugün patladı oda büyüyor zor onların çektiği acı bizimkinden fazladır eminim ufacık bedenleriyle sakin kalmaya çalış canım varsa gündüz sana eşlik edebilicek birileri daha iyi olur hergun olmasa bile 2 günde bir
Minigin-Annesi pasabeyy Benim oğlumunda dişleri çıkıyor iştahsızlık hep var yerinde duramayan bi bebek oldugu için ağzını kitliyor asla yemiyor zaten en basından beri maalesef 😔
Birkucukumut Canım bırıncısı sen streslı olursan bebegınde olur sen basta sakınles sıkıstıgın yerde bırınden yardım ıste cekınme yardım istemekten cunku sende bı ınsansın ve yorula bılırsın yalnız kalmak isteyebılırsın ıkıncısı stres yapma kı sutun olsun bebegını guzekce doyur eger sutun yeterlı degılse kı bu dusunceyı aklına getırme ama varsayalım kı oyle mama ver bende vermek zorında kaldım ama suan kendıme kzııyorum neden bılıyormysun ben bebegıme alısamadım o lohusa surecınde hersey burnumdan geldı evde kayınvalıdem gorumcem vardı cocukla ben degıl onlar ılgılendı bır sure sınra gece uyanmak bana zor gelmeye vasladı cunku benım hayatımda bebegım yok gıbıydı bunu taktım kafama sonra cok agresıf bı ınsn oldum herseye sınırlendım kucuk cocuga bıle sınra dondum dedım kı ben sınırlenıom ee benden bebebgımden baska kım etkılenıo kımse sutum kesılıo cocgumla arama sogukluk gırdı anne kucagından mahrum ettım ya o surecte nıe bılıon mu kaynanam her agladıgında geldı kucagımdan aldı her defasında suan sutum yok o sandıkı ben emzırnesem ona verırım onun yanına yatırırım ama ben daha bı sahıp cıktım bebegıme sarıldım her fırsatta sende oyle yap suan senın psıkplojını az cok tahmın edıyorum bırde basında bu cocuk sende durmuo ver dıen varsa ınsan cıleden cıkıo allah yardımcın olsun
Minigin-Annesi Birkucukumut Çok şükür mü diyeyim yoksa şanssızlık mı diyeyim bilmiyorum ama benim yanımda kimsem yok ve çalışıyorum.Eşimle bu aya kadar dönüşümlü kendimiz baktık yıllık izin rapor koronadan dolayı esnek çalışma derken bu günlere geldik.Bebeği bırakacagımız bir kişi bile olmadı ki stresten kurtulup bir saat ayırabilelim kendimize.eşim cok sabırlıdır ama oğlumun mızmızlanmasına o bile dayanamıyor artık ikimizide yıprattı😞 İnşallah toparlarda bizede kolaylık olur onada daha güzel sevgi verebiliriz😔
Akademikanne Yavaş yavaş bu aylarda ayrılık kaygısı başlar, benim kızım da kolikti kucağa alıştı ve sonrasında da hep kucak istiyordu 8-9 ay civarlarında daha da kucağıma gelmek istedi. Şimdi emekliyor az da olsa bagimsizlasti, biraz sabır gerekiyor malesef🙏
Minigin-Annesi Akademikanne Benim oğlum 6,5-7 aylıkken başladı emeklemeye ama malesef hala aynı😞 Neyse sağlıklı olsunlarda canları sağolsun..
doruknaz Minigin-Annesi bizde oyleydik bi kaç aya kalmaz kucagınızda durmak istemeyecek ,kendi kendine oynamaya başlayacak inanın.
Birkucukumut Minigin-Annesi insallah canim anneni cagırsan gelnez mı sana yardıma kayınvalıden de olur hanı bı njr ay gelseler o bıle kafı
Minigin-Annesi Cihan zaten oyuncakla oynamıyor hep mutfak eşyası veriyorum ama bilmiyorum benim bebegim mi böyle odaklanmıyor maximum 2-3 dakika oynuyor sonra atıyor başlıyor yine ımm ımm demeye
Kitapkurdumom Minigin-Annesi benim bebeğimde 34.haftalık doğdu. Kuvozde kaldi taburcu olfuktan sonra cok cektim. Cogu gece ac yattim. Oyle zaman olduki senin gibi tuvalete gidemedim. Cok iyi anlıyorum seni. Ama sabretmekten baska care yok. Kabullenmemek insani yipratiyor. Kabullenecehiz her bebek ayni olmuyor hepsinin huyu farkli farkli ve seninkinin dogasinda da bunu yapmak var canim. Annelik zor zanaat sabir. Simdi 15 aylık olduk eskiye göre cok cok daha iyiyiz masallah ama yinede hareketliligimizden bisey kaybetmedik 😊
husnaaaa 😥😥😥 arkadaşlar nasıl kafayı yemiyoruz biz Kızım 21 günlük hep ileriki ayların güzel olacağı düşüncesiyle sabrediyorum ama değişen bişey olmayacak mi diyorum böyle postlar okuyunca. Çok ümitsiz oluyorum😖 inşallah bir an önce mucize gibi düzelir bebeğiniz siz de şaşırirsiniz.
Minigin-Annesi husnaaaa ilk ay bazı bebeklerde çok zor oluyor canım dünyaya adaptasyon süreci sıkıntılı.Ben o ilk 40 günü düşünmek bile istemiyorum😔
Cihan Minigin-Annesi oğlum 20 aylık hala öyle bebek bu canım oyuncaklardan çabuk sıkılıyorlar oyalayacak başka şeyler bulmalısın