Aybukemmm_42 Merhaba arkadaşlar bi yakinimin kızı var 3 aylık kızına sürekli çilek havuç kaynatıp suyunu iciriyor sağlıklı ve yararlı olduğunu söylüyor benim de 2,5 aylık kızım var acaba ben vermeli miyim doğru birşey mi 6 aydan önce 🤔
elifiii Aybukemmm_42 çilek çok alerjendir, 3 aylık bebeğe asla. 1 yaştan önce verilmemelidir. Bunların faydası yok lütfen eğer emziriyorsanız sık sık emzirin, mama veriyorsanız da mama..
Deletedmom414 Aybukemmm_42 hiç dr a falandamı gtmiyorsunuz yada hiç internettende mi araştırmıyorsunuz çilek çok alerjik
Aybukemmm_42 Deletedmom414 ilk çocuğum Dr bir defa gittik oda kalça çıkıklığı için beslenme konusunda herhangi birşey soylenmedi
YldrmBytkn Aybukemmm_42 hiç kontrole falan gitmediniz mi boy kilo vs için? Vermeyin sakın en kötü internetten araştırın bakın. Ki zaten bebeğiniz daha 2.5 aylık süt dışında su bile verilmiyor siz cilekten havuctan bahsediyorsunuz 🤦
Aybukemmm_42 YldrmBytkn Dr kontrole kiloya gidince sana onu yedirme bunu yedirme diye saymiyorlar canım ya bilmem sana saydilarsa BİLSEM YADA DR SOYLEMİS OLSA BURDA NE İŞİM VAR demi ama
YldrmBytkn Aybukemmm_42 canım benim hangi doktor 2.5 aylık bebeğe şunu yedir bunu yedirme diye sayıyor Allah aşkına? Ya anne sütü alıyordur ya da mama! Bu hafta kebap haftaya iskender yesin demez hiç Bi doktor “2.5 aylık bi bebek için” 😂😂 cahil cahil milletin yaptıklarını yapmayın az araştırın okuyun ya Allaha emanet çocuk büyütüyorsunuz.
Papatyaseverr Aybukemmm_42 yanlışınız var ek godaya geçildiği zaman doktor yasaklı şeyleri yazıp veriyor
minikailemmm Aybukemmm_42 çilek Bi kere alerjik besin 1 yasından önce önerilmiyor ayrıca o ne sacmalık daha minicik midesi olan bebege onları vermek demek aklını mı yitirmiş o kadın sizde öyle Bi hata yapmayın sakın cok yanlıs bebegin mide florasını bozarsınız alın size hastalık basınıza bela olur
Aybukemmm_42 sevimeyuboglu61 nasıl anladınız yaaaa bravo 👏dalga geçecek yer mekan bulamadim buraya yazdım madem dalga geçildiği düşünüyorsunuz yazmayacaksiniz muhalefet olmayın herşeye 👍
Aybukemmm_42 YldrmBytkn sen çok bilmişsin bakıyorum söyle bı hmm 👏👏yazmak için yazmayın lütfen boş yoruma gerek yok
YldrmBytkn Aybukemmm_42 evet cahil değilim en azından küçücük bebegıme neyin verilip neyin verilmeyeceğini araştırıp öğreniyorum!
melankolik Aybukemmm_42 bu şaka mi insanlar kafayı yemis herhalde başka bişey bulamamış mi da cilek kaynatip suyunu iciriyor yeminle pes
Aybukemmm_42 melankolik demek ki öyleymiş meyve emzigine dolduruyor meyvenin puresini ve suyunu veriyor çocuğa oda yıllardır onun hasretinden ölüyor gibi hapur hupur emiyor onu