Smnl Burcushn lcw koton h&m. Aldıklarım adet basına 10 TL yi geçmez. Elbise falansa 20 TL verdiklerim oluyor nadir. Yaz sonu yazlıkları kış sonunda gelecek kıslıkları alıyorum 🥰
Arasannesi Burcushn büyük bir kısmı mother care ve benetton. Onun dısında peki bebeden ve babymall den chıcconun ya da oranın kendı urunlerını alıyorum
Meryemela72 Burcushn marka takıntım yok malının iyi ve rahatsız etmemesine dikkat ediyorum. İndirimleri takip ediyorum hızlı büyüdükleri için o kadar para vermeye gerek yok 😊 E bebek te indirimler oluyor pijama takımları 20 25 liraya aldığım oldu.
Burcushn Arasannesi evet mother care de güzel ama eskiden çeşit çok daha fazlaydı. Benetton ise tercihlerimin arasında yer alıyor.
Pelin55 Marka takintim yok kaliteli olmasina pamuklu olmasina dikkat ediyorum pazardan da magazadan da alıyorum 😉
filtrelikahve Pelin55 aynen bende aynı şekil cnm 😊 pazar malları da güzel oluyor şahsen eşimin eniştesi nin dükkanı var ordan alıyoruz pazara da geliyolar
Sibosunnannesi Genellikle h&m,Zara ve waikikiyi tercih ediyorum özellikle h&m basicleri aşırı kaliteli uzun süre kullanabiliyorum ☺️
Mickeylover Burcushn çok hızlı büyüyolsr çok pahalıya alıp 1 kere anca giydirdiklerim oldu😔 o nedenle uygun fiyattan yanayım. Lcw, hello baby ve ebebekteki markalar gayet uygun. Koton kidsten de bazen alıylrum zaten pandemiden dolayı hep onlibe alışverş yapıyorum. LCWaikiki geneldeher model var👍🏼
Burcushn Mickeylover Evet özellikle carters ve zara nın modellerini insan görünce hemen almak istiyor 🥰
Burcushn zeynepzeze Bende özellikle zara dan çok çok memnunum . Kızıma almış olduğum ayına göre modeller kalıp gibi oturuyor. Fakat diğer markalar da jean ler ve şortlar çok hoşuma gitmiyor. Zara nın ocak ve haziran ayındaki indirimlerinde biraz daha tabi uygun olabiliyor. Eğer ki yeni sezon pahalı geliyorsa
Arasannesi Burcushn evet motherları onceden almıstık hepsını bebegım daha dogmadam sagolsun annem aldı sımdı gıyıyor bol bol yazı onlarla bıtırdık.benetton cok guzel urunlerı var pantolonları montları kazak ve tsortlerı hep oradan. U.S. Polonunda guzel esofman altları ve tsortlerını aldım fıyatları da gayet ıyıydı cıfter cıfter tek fıyata geldı bır alana bır bedava kampanyasından almıstım