Ogullarinaasikanne tuem14 5.5 aylik canim 1 ayliktan itibaren gündüz uyumaz ama gece masallah cok güzel uyurdu ama uyku kalmadi 😞
uykucukoala tuem14 yediye sekize kadar oynuyor sonra yatıyo ama tabi bi saat uyuduğu için ben de yatayım diyene kadar uyanmış oluyor geri akşamları saat dokuzda yatıyorum artık haberler bitiyo ben uyuyorum 😅
tuem14 Cellys 7:30-8 arası canım ama öyle kesıntısız bir uykumuz yok maalesef aglayarak uyanmalar sık sık
tuem14 Asel20 neden hala uykuları düzene gırmedi anlamadım tabi her bebeğin huyu gelısımı Farklı ama ınsanlae 6 aylık akşamdan sabaha uyuyor aaa çok güzel yıyor dedıkce acaba dıyorum sorun bendemi
Asel20 tuem14 ayni sekilde bende kuzenim 6 aydan sonra gece beslenmesini kes dedi ama aradan 4 saat falan geçince mümkün değil susmuyo öyle bi agliyo ki mesela simdi güne çoktan basladi ama ben cok yorgum vede uykusuzum 😔
tuem14 Esra1260 söyle 2 uyku yapıyor canım sabah saatleri 2.5 -3 saatde bir uyur öğleden sonra 5 saat ayaktaaa daha ileri cekemıyorm maalesef aslımda bende istıyorum ama bu uyku sıkıntı bıze
ABMS Gece uykusunu 9 da uykuda olacak şekilde ayarlayabilirsiniz canım. Ben o şekilde yapıyorum 7 de uyanıyor
brns21 tuem14 evet ya insan dakikalari sayiyor sabahları sanki bir tek biz kalkiyoruz herkes uyuyor cit yok😀
tuem14 Asel20 yok bizimki de gece beslenmeyi kesmek ıstemıyor denedım olmadı ve bende yorgunum suan birsuru iş beni beklıyor💆🏽♀️
tuem14 uykucukoala ay bizde mesela dün 10 du yattığımda dıyorum ki sabah eşime bidaha geç yatmayallım 😂😂 sosyal hayat bıttı nerdeyse 💆🏽♀️