tuem14 Kızm 11 aylık oldu bugün ve ben her sabah 6 da kalkmaktan çok yordulm yokmu çaresi bari 7 olsun hava karanlıkken kalkmayalm 🤦🏽♀️Önerisi olanlara şimdiden teşekkürler 🌸
demetdiyebiri35 tuem14 bacım yalnız değilsin hiç saati şaşmaz birde kimse ses vermezse illa aesini duyurtur 5 aylığız :))
Sevde_Defne tuem14 tekrar yatırmayı deneyin.. Biraz zorlayacak sizi ama zamanla uzatacaktır kalkma süresini..
Ogullarinaasikanne tuem14 erken uyanmayı gectim gece 11 de uyur güya uyur. En gec 12 buçuk uyanır 1 bucuga kadar emer sonra her saat 2 saate bir ayakta en gec sabah 7 buçuk ayakta keske uyusada sabah erken kalksa razıyım inanın 😞
Buseasel tuem14 Uyumak neydi onu unuttum ben resmen 5 aylığız ama uyku nedir hiç bilmiyor ya hortlak gibi geziyorum sabahtan akşama kadar 😒
Kurt07 tuem14 size tavsiye benim kızım 9 aylık oldu odayı karanlık yaparsam 9.30 kadar uyur ama panjuru açarsam 6 gibi kalkar öglen de aynı karanlık da yatarsa 4.5 saat uyur ama aydınlık ken uyutursam 2 saat uyuyo en fazla
Esra1260 tuem14 geri sallasanız benim oğlumda 6 da kalkıyordu bir ara hemen ayağıma alıp geri sallıyordum biraz süyüyordu ama uyuyordu geri şimdi 9 a kadar uyuyor
tuem14 Cellys 7:30-8 arası canım ama öyle kesıntısız bir uykumuz yok maalesef aglayarak uyanmalar sık sık
demetdiyebiri35 tuem14 ay ondan benim evdede var o ayakları nasıl oluyorsa kafama kadar geliyor uyan diye:)))
Ogullarinaasikanne tuem14 5.5 aylik canim 1 ayliktan itibaren gündüz uyumaz ama gece masallah cok güzel uyurdu ama uyku kalmadi 😞
brns21 tuem14 evet ya insan dakikalari sayiyor sabahları sanki bir tek biz kalkiyoruz herkes uyuyor cit yok😀
Asel20 tuem14 benim kızımda 7 buçuk aylik gece kac kez uyanir inan saymıyorum sabahda 6 da ayakta o kadar yoruldum ki ☹😥
tuem14 Asel20 neden hala uykuları düzene gırmedi anlamadım tabi her bebeğin huyu gelısımı Farklı ama ınsanlae 6 aylık akşamdan sabaha uyuyor aaa çok güzel yıyor dedıkce acaba dıyorum sorun bendemi