Papatyaseverr Haminne çocuklarınız isterse bunu diretemezsiniz ama o yüzden be olacağı belli olmaz dikkatli olun ama sizin fikrinize saygı duyarım 😊
HeyArnold Haminne dini olarak neden sakınca olsun ? Ha tabi su inanç var mesela bu çocuklar ileride evlenemez çünkü süt kardeşler. ( Ben asla inanmiyorum bu tip şeylere )
Papatyaseverr Haminne burda ki kaynanam bebeğimi emziriyor muhabbetlerini demek ki zamanında babannemde yapmış nur içinde yatsın 😂
Mucizem_0809 Haminne ablanız oğlunuzun süt annesi olmuş olur nolcak ki ☺️ arkadaşımın ablası hem kendi kızını hem arkadaşımın kızını emzirdi kızın sütü yoktu
Haminne burcuu26 doğumunda nasipse yanına gidicem canım süt beklemiş olmayacak inşallah 🙏🏻 senin düşüncen de çok güzel🙏🏻❤️
Gzdzeynep Haminne benim annem teyzemin oğlunu emzirmişti hatta kuzenim pazar günleri mama bile içmek istemezmiş annem gelcek diye
Hbbadgzl Haminne hiç bi zararı yok sadece dinen hükümleri var onları araştırıp uyguladıktan sonra anne sütü tabiki şifadır
Haminne idil1990 ilk sütü istemem zaten canım benim oğlum ilk gelen sarı sütü içti çok şükür 15 gün emdi sonra 2 ay içti mamayla beraber. Süt sonra kesildi