Minikbebe Kızlar selam 1 - 2 kadeh şarap içtim sonrasında emzirme naısl olacak? Kaç saat sonra ya da sağıp atayım mı?
Yazilimcianne Minikbebe bebeğiniz kaç aylık? 2 3 saat kesin beklemeniz gerekiyor dökmenize gerek yok bir de içtiğiniz şarap kadar su için. Bir dahakine 1 kadehi geçme annesi😉
Deletedmom76 Minikbebe 6 saatte vucuttan atiliyor alkol diye biliyorum mama ver riske atma bir ogununu
Deletedmom76 Deletedmom76 birde alkolden 45 dk sonra sute karisiyo alkol ilk sagdigini dökmeni oneririm
Smnl Minikbebe doktorum haftada 1 kadeh şarap ya da 30 luk bira içebileceğimi o kadar alkolü beklemiş meyve yiyince de aldığımı söylemişti. Süte bir şey yapmadan emziriyorum.
Yazilimcianne Minikbebe hiç bir şey olmaz merak etmeyin suyu aksatmayın yeteri. Bu arada kafamdan söylemiyorum doktorumuzun dediğini paylaşıyorum
2bebek Ben hem mama hem meme verdigim icin 1 buçuk gun emzirmedim alkolden sonra mamayla besledim 1 gun kesinlikle beklenmeli
Minikbebe Yazilimcianne çok teşekkürler 2 sene ilk defa alkol 🤩 çok heyecanlandım 🤣 Hamilelikten itibaren içmiyorum 😅 9 ay oldu artık ek gıda fln biraz keyfe döneyim dedim 🤪🥳🍾🍷
yesilgozlumm Minikbebe ya arkadaşım biz emsin diye uğraşırken emzirme desteği alırken siz niye alkol içiyorsunuz ya deeğişik misin
Minikbebe yesilgozlumm geldi linççi tayfa sana ne hanım?! Sorum bu mu? İçeyim mi diye sordum çık git posttan
Deletedmom76 yesilgozlumm ay sanane ? kendi hür iradesi her posta sen ve senin gibiler bi cikiyo bayan cok bilmisler SANANE!
Yazilimcianne Minikbebe 😅😅ilk öyle oluyor bende 8 aylıktı iki kadeh içmiştim halbuki 2 yudum bile yetmişti 🤭 kızımda sağolsun sabaha kadar uyumamıştı saat başı emmişti🥴 size afiyet olsun bebiş de mışıl mışıl uyku 🤗
Gunesdogdu Minikbebe yaa kendimj gördüm 🥰 ben de hamilelikten bu yana hiç içmedim kızım 19 aylık şu anda tatkldeyim Bozcaadada malum şarap falan bı kadeh içtim alkolü en az olandan aldık bişey olmaz o karardan ama heyecanlandım bı lise kaçamağı gibiydi 😝
Poncikkbebe Minikbebe ayyy darisi bana :)) bizde bugun 9 aylik olduk 2 senedir agzima surmedim artk resmen as eriyorum:) ama cesaret edemem ben kesilene kadar beklicem
Tubade Minikbebe 1 kadeh şarap’dan bir şey olmaz onu zaten doktorlar bile öneriyor ama fazlası için bir şey diyemem 🌺
Deletedmom400 Minikbebe @Deletedmom76 @Yazilimcianne @Jfm @Avsininannesi15 @Fatmallper1 @Pikabu @Serap46 @Nisasmom Hepiniz haphaklısınız kızlar 😹