Ruyamm Neden zor uyur bir insan her uykusu geldiğinde gözlerinden resmen uyku akıyor ama yok çok zor uyuyor kan ter içinde kalıyorum resmen kolay uyutmak icin fikri olan var mı anason demişti biri onun zararları var mi
Balkupummm Ruyamm 8 bucuk aylik hala zor uyuor ayagimda salliyorum kendini iter kalkmaya calisir eller ayaklar hep hareket halinde
Pares Ruyamm şuan uyutmaya çalışıyorum İnan ömrümden ömür gidiyo yatağında ters dönüp emeklemeye çalışıyor ağlıyo uyumuyooo 🤦🏻♀️
Tiredmomy Ruyamm bende kan ter içinde kaldım bağıra çağıra ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyorum gerçekten yoruldum ne zaman düzene girecek 😞
Tashavva Ruyamm Ah kuzum ya kiyamam bi sormus😂 ayni dertten bende muzdaribim. Daha el kadar bebe 2 aylik ama gozler fal tasi gibi aciliyor. Gunde 1 saat uyusa sukreder oldum. Bi tek benim ki oyle zannediyordum yanliz degiliz canim merak etme ☺️ İnsallah bi gun doya doya uyuyacaklar
Ruyamm Balkupummm ayy bu aya kadar zormu uyuyor insan kafayı yer ya 5 aylık olacağız hep böyle atak haftasımı dişten mi huyu mu bilmiyorum
Balkupummm Ruyamm uykuya illaki bi direnicek bende sabrediorm sallamaya devam ediyorum bi sure sonra pes ediyor ama bazen cok zorlaniyorum gozu kapali kalkmaya calisiyor minik kecim 🥰
Nimesay Ruyamm benim kızım kucağımda kafasını boynuma yaslıyor ve anne karnı pozisyonu alarak uyumak istiyor daha bir buçuk aylık ama beşiğine yatıyorum yok hamağına yatırıyorum yok ayağıma alıyorum yok kucağımda o pozisyonda uykuya dalıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Napıcam bilmiyorum
1453merve Nimesay biz de iki aylık olucaz bu zamana kadar benimkide kucakta uyuyordu şimdi ise emiyo gazını çıkarayım diye kucağıma koyuyorum durmuyo bu defa ben de yatağına koyuyorum uyumaya çalışıyo,geçer sizin de inşallah
TugbaErdem Nimesay aha biz 😂 2.5 aylik kucakta istersen cimcikle rahatsız olmaz yatağına koymak desen sanki çarşafa alerjisi var anında acıyor gözleri 😂 kollarım kopuyor kucakta uyumaktan. Bi de kucakta masallah 2 saat uyur bizimki
Nimesay TugbaErdem kollar nereye kadar dayanacak bilmiyorum 🤦🏼♀️ Evde git gel yapmaktan ayaklarım aşındı 😂 Yemek yerken bile alıyorum alıştırdım mı diyorum bilmiyorum ki. Beşiğe bırakıyorum arkamı dönüyorum daha odadan çıkmadan boncuk gözler bana bakıyor hadiiii başa evi gezmeye devam 😂😂
Atomkarinca Biri benden bahsetmiş sanki yok bacım 17 sinde 2 aylik olucaz yeni keşfetmeye başladığı ellerini yalamaktan uykuya geçemedik 123345667889… Bilmem kaçıncı yatağa koyusum su an kundakladım guya uyuyo yatağa koymaya korkuyorum
Nimesay Ruyamm Allah kolaylık versin hepimize ben 6 dan beri uyutmaya çalışıyorum daha yeni daldı herkes de aynı demekki