Slhaaa Bebegim 28 günlük ve yüzünün neredeyse tamami isilik oldu bu durumla karsilasan var mi ? Ne yapmaliyim nasil gecer ?
Minikannesi00 Slhaaa bnmkinde de oldu doktor yenidoğan bebekte olur normal ,gözeneklerle alakalı dedi . Hiçbişey yapmadık ,geçti kendiliğinden
Goktug4343 Slhaaa ben devamlı yıkadım mustela ile geçti ama gül suyu için de çok güzel çözüm diyorlar denemedim ama saf olduguna dikkat edin
BhtrOlcay_ Slhaaa kesnlkle sudokrem kullanmalsn bn çok memnun kldım bizim bebişinde öyle oldu çok şkür birgün içersnde geçti sudokremle
Minikannesi00 Slhaaa evet bnde çok sklmştm bide havalar sıcak , kıyafetini de ince gyrdim. üşür dye evham yapıyoruz. En son 50 günlükken geçti yüzü
Slhaaa Minikannesi00 cok kalın giydirmiyorum vücudu normal ama emerken terliyor muhtemelende ondan oluyor.
Minnosumm Benim kızımda da oldu ama bir süre sonra geciyor ben yüzünde diye birşey kullanmadım 2 hafta sonra gecti
Aysukk Slhaaa bere takıyormusunuz beniö oğlumda on gunluklen bası hep isilikti dr bereyi cıkarın favalar iyi demişti(mayıs ayında) cıkardı ce hergun banyoyla gecti bişey kullanmadık banyoda şifte kullanmadık (hala kullanmıyoruz)
Slhaaa Aysukk berede kullanmiyorum aslinda ama emerken cok terliyo o aralarda takiyorum mecburiyetten
Aysukk Slhaaa evet emerken cok terlerdi siz diyince hatırladım hata dr müslinden batanyeden neye sarılıysa artık cıkar ortamı da biraz serinlet terlemesi azalsın demişti ama elimde mendiliyle emzirirdim terleyınce basını siler ensesine kolaydım