Nuryalcndag Denizdemirr hangi mafloru kullandınız acababugun alacaktım eczacı kafamı karıştırdı bıraktım sinir etti beni halbuki diğer bebeğime de kullanmıştım paketi değişmiş ama galiba
Denizdemirr Nuryalcndag ishal olan bebekler için var bide normal sade maflor var sade olanı aldım ben
Nuryalcndag Denizdemirr küçük bebek için plus demiş arkadaş bebeğim henüz 15 günlük plus mu almam lazim
-PembePanterMom Nuryalcndag bende nette bakmıştım sade maflor büyükler için plus olanı küçük bebekler içind sanırım biz de 2 aylığız 20 günlükten beridir plus olanı kullanıyoruz alırken eczacınıza sorun emin olmak adına
Denizdemirr Nuryalcndag eczacı daha iyi bilgi verir kuzum ben normalden kullanıyordum herhangi yan etkisi olmadı baya sağlam rahatlattı
Nuryalcndag -PembePanterMom ay valla size daha çok güveniyorum şu an öyle diyim 😁 eczacilar sürekli yanlış bilgi veriyorlar bunu hala çözemedim gerçekten ☺️
oldugrs1 Melisasbasi canım düzeldimi sorunuz bizede doktor 10 gün boyunca bu damladan kullanmamı önerdi günlük 5 damla başka damlada kullanma dedi. İnternetten baktım gaz önleyici değilde bağırsak düzenleyici probiyotikmiş iyi geldimi size
Melisasbasi oldugrs1 selam malesef maflor bir halta yaramadi ayıptır söylemesi 🤭 4 aylik suan hala gazli 😂 hala.kivraniyor ama daha az buyudukce geciyor probiyotik kullanmiyorum suan mestil ve geceleride mommy bliss night kullaniyorum o kadar
Busrsy Melisasbasi bizse maflor sabsimlex iksni bir kullnyrz çok şükür rahatladı aşırı kolikti ama şuan 4.5 aylık bitiyo yavaş yavaş biraz daha sabır 🙏
annelogos Melisasbasi valla ben çok memnunum şöyle diym sab simplex bize hiç yaramadı bi fayda göremedim ama oğlumda nurse harveys çok iyi gelmişti bide onu deneyin isterseniz