Yasemen61 Üstte belirttiğim gibi kızlar Doğduğunda bebeğiniz Ten rengi nedir Ve teninde değişim olduğu Süreç nasıl ilerledi kaçıncı ayından değişti rengi.
Arasannesi Yasemen61 2. Ayından sonra beyazlamaya basladı oncesınde zaten sarılıktan dolayı epeyı bır zaman koyuydu esmer bır bebek olacak sandım hatta.sımdı ıse bembeyaz sarısın bır cocuk
iki_prens_annesi_ Yasemen61 valla bizimki degisikti kapkara dogdu oglum saka gibi gelcek belki ama her banyo sonrası açıldı teni suan akça pakca pamuk gibi oglan 5 ay 12 günlük 😊
snyck Yasemen61 kırmızımsı sarımsı bi ten rengi vardı tam 2 ay bu kız sarılık galiba diye duyduk 😊 sacları da güneşte kına yakmış gibiydi içeride kahverengiydi 6 aydan sonra sacları da değişti şuan sarı saçlı açik bugday tenli
Yasemen61 Arasannesi nasıl beyaZladı canım ara ara bölüm bölüm mü beyazlık oldu yoksa yüzünün her tarafı beyaz mı oldu
Sirius-10 Arasannesi poposunda küçük mor lekesi var mıydı acaba? 🙃 o leke olunca esmer olur diyorlar da ondan sordum olup da beyaz olan var mı acaba
Yasemen61 iki_prens_annesi_ maşallah canım benim bebeğim esmer doğdu doğalı hafif ara ara yüz bölümlerinden açılma var renginde sizin o Ten rengi kaçıncı ayda açıldı ve yüz bölümün hepsini beyaZladı canım
Arasannesi Yasemen61 direk açıldı teni canım ara ara degıl mesela yuzunun tamamı.sonra gobek kısmı baya koyuydu esmerdi gobegı tamamen açıldı
-TubAsel- Yasemen61 benim bebeğim sarılık oldu canm rengi sarardı 4 aydan sonra galiba tam hatırlamıyorum bembeyaz oldu
Asafomer44 Yasemen61 doğduğunda kırmızıydı. 2. Aydan itibaren sapsarı olmaya başladı. Her banyo sonrası daha da sarı oldu
guldmr11 Benim kızımda esmerdi sarılık dan dolayı sanırım 2aydan sonra açıldı teni şu an pamuk gibi 🥰
Mabelle Yasemen61 benim kızım pespembeydi doğduğunda şimdi bembeyaz hatta herkes beyaz kız beyaz kız diye seviyor 🤦🏼♀️ sarılık olduğunda koyulaşmıştı yeni atlatınca düzeldi hemen.
ayazasaf Yasemen61 2300 gr dı kapkaraydı saç kaş birleşikti erken doğdu tütleri dökülmemişti etlendikçe açıldı teni 😄 3 aylıkken bembeyaz oldu hala öyle 😄
Deletedmom_36 Yasemen61 kara bir kizdi 😁babasiyla benim tenime hic benzemiyordu akrabalara eminmisiniz dogru bebek degilmi karistirmadiniz diye kackere sordum😅beyazladj kzim simdi pamugun bir tik karasi😅😅