Yagmuranne Merhaba, 14-19. haftalar arası yani 1 aydan uzun sürecek olan bir büyüme atağıymış. 4 aylığız. Uyku kalmadı, sürekli uyanık kalma isteği, uykuya ve memeye direnme, kucakta yüzü dışarı bakacak şekilde durmak istiyor. Sizde durumlar nedir🥺
asyali Yagmuranne 4 ay 22 günlüguz bitti şükür. Ama uyku hala düzene girmedi genel olarak daha keyifli oyuncu oldu ama böyle çok tatlılar çook. Ama keşke uyusa🙄 inşallah hemencik biter sizindee
Faray Yagmuranne aynı canım o kadar sabrımı zorluyor ki, lakin bir kere bebeğime sesimi bile yükseltmedim onun tarafından dünyaya bakıp anlamaya çalışıyorum, bu atağı geçirdim mi sanırım benim sırtım yere gelmez 😂😂😂
Alyahumadmr Yagmuranne ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde yeni atlattık sayılır çok kötüydü uyku düzeni filan herşeyi bozulmuştu şuan toparladık çok şükür
Eslemmomy Yagmuranne ayy böyle duydukça okudukça çok korkuyorum yaş çok gazlı çok nazlı çok huysuz bir bebek benimki her atakta deli ediyor bizi InsaAllah öyle zor olmaz 😕
BanniCici 3 ay 22 günlük bebeğim söylediklerinizin hepsini bizde yaşıyoruz birde üstüne gaz sancıları ☹️
Melikeaknnn Merve5555 ayakta emzirin zorla sakin braktirmayin biz suan 4 ay 20 gunkuguz aynilari bizde 3 aydan beri mevcur zorlaya zorlaya veriyorum ayakta geziniyorum uydurmasyon sarkilar soyleyip hosuna gtmesini saglyorum bes dk da olsa emiyor 😂
Yagmuranne ENA internetten büyüme ataklarını görebiliyorsunuz. Doğum tarihine göre hesaplayan siteler de var🌸
Melikeaknnn Yagmuranne aymi bizde oyle valla uydurmasyon sarkilar soyleyerek ayakta kucakta sallayarak falan 😂😂
Yagmuranne Faray bazen kızıyorum kendi kendime içimden😄 sonra diyorum ki yavrucağın bir şeyden haberi yok saçmalama da uyut bebeni😀
Gizemela Beni en çok iştahsızlığı yoruyor yani yememek için direniyor resmen ağzını kitliyor 4 saati buluyor beslenme araları oda azıcık
Boncuk_34 Gizemela benimde kanayan yaram bu. Mama yememesi. 5-6 saat aç kalıyor. Mamayı dili ile ittiriyor. Huysuzluğu da cabası..