Sunaoz tecrubesizanne birde bu kabak detosksu sütünü zu kestimi böyle şeyler sütünü keser çocuğa zarar verir diye korkuyorum bende
Eylul2018 Sunaoz ben patates yoğurt diyetini uyguladım 3 gün 3 kilo verdim yalnız 3,5 lt su içtim ve sütümde azalma olmadı hatta çoğaldı kızım6,5 aylık hatta ilk zamanlar korktum ama suymuş sütü çoğaltan
tecrubesizanne Sunaoz sabah 10 akşam 18 arası yiyorum sadece en aktif olduğum saatler aslında gece de aktifim malum uyanmalar 😅 6.aydan sonra sütle ilgili sıkıntı olmuyor diyetisyenin dediği bu ama yine de kontrollü ilerlemekte gerekir bence
Aykimgebe tecrubesizanne evet aslına bakarsan erken ama bu jöle gibi göbek olmayan kabanlar montlar sinirlerimi bozuyor 😤🤪
tecrubesizanne Aykimgebe çok haklısın aşırı sinir bozucu ama kendine zaman ver birazcık diyetsiz bile toparlanmış oluyorsun 6 ayın sonunda. Bide bu taraftan bak yaza kadar baya toparlamış olacaksın ben nisanda doğurdum ve bütün yaz etli butlu bacaklarla gezdim pişik de cabası 🐼
AygulSina tecrubesizanne cok sagliksiz bir zayiflama tekniği gibi geldi bana iyi bir diyetisyene gitseydin keske
tecrubesizanne AygulSina diyetisyenler de öneriyor bunu sporcuların da en çok tercih ettiği beslenme tarzı. Bakma 16 saat açlık dediğinde uzun gibi geliyor ama birçok kişi farkında olmadan uyguluyor bunu maksat gece atıştırmalarının önüne geçmek
Aykimgebe tecrubesizanne evet o yönden iyi tabi inşallah dediğin gibi toparlarım çok teşekkür ederim ❤️